Umaku kérdése:
14 éves korom óta iszok energiaitalt. Ha teherbe esek akkor a gyereknek lehet valami baja ezáltal?
Figyelt kérdés
Nem rendszeresen ittam- iszok. Van amikor kávét, akkor persze az energiaitalt hanyagolom (Általában). Sosem cigiztem nem iszok sokat csak nagyon ritkán. Persze a terhesség közben nem innek ilyeneket, de gondolom benne van a szervezetemben ,vagy mi... Lehet emiatt beteges a gyerek?2016. aug. 17. 01:19
1/5 anonim válasza:
Nincs benne a szervezetedben,vagy mi.
Ha terhesség alatt nem iszol koffeint,akkor nem okozhat problémát.
Viszont számíts rá,hogy ha ennyi koffeint iszol,akkor elég nagy lesz a szívroham kockázata nálad.
Ha még az unokádat is látni akarod,akkor érdemes lecsökkenteni a koffeinbevitelt(nem kell teljesen leállni vele,csak igyál kevesebb koffeines cuccot,és ha lehet energiaital helyett kávézz)
2/5 anonim válasza:
dehogy. viszont a terhessegi vernyomasra es cukorra valo tekintettel biztos hogy nem innek, kavezni kaveztam ugyan, de max napi egyet de edesitovel es nagyon gyengere fozve. utana szoptatas alatt megint csak nem javaslom,ha szeretned hogy aludjon a babad (hidd el, nagyin fogod akarni ;) szoval szerintem most válj meg tole onkent ;)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszolat :).
2016. aug. 17. 08:19
4/5 anonim válasza:
Ha teherbe esel felejtsd el az energia italt ;)
5/5 anonim válasza:
Tudod te, mennyire ártalmas az energiaital? Maradandó károsodást okozol magadnak, még ha nem vagy terhes, akkor is!!! [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!