A terhességi korom 6. hét. A magzat kora 4. hét. De akárki meglát mindenki azt hiszi hogy a 4 honapba vagyok már akkora a hasam. Igaz vékony alkat vagyok kb 40 kg. Normális h ekkora a hasam?
Ez ilyen,neked ekkora!
Tudsz vele mit csinálni?? Nem! Akkor mi a kérdés?? Pöröghetsz rajta,csak épp tök felesleges,mert nem tudsz változtatni a hasméreteden!
Az puffadás Erzsikém. Az anatómia anatómia marad, a szeméremcsont mögül csak a 16. hétben emelkedik ki a méh.
Nyugodtan kérdezd meg az orvosodat is. A méhed még nem látszik és a 16. hétig nem is fog.
Ez meg puffadas, de igen, normalis tobbedik terhessegnel.
Nekem ez a negyedik terhessegem, a napokban teszteltem pozitivat. Mar puffadok, tegnap ismerosokkel talalkoztunk es rakerdeztek, hogy terhes vagyok-e.
Nagyon kellemetlen, mert senkinek nem akarunk meg szolni.
De en is vekony testalkatu vagyok, lapos a hasam, igy most persze hogy egybol feltuno, hogy a puffadas miatt nem lapos a hasam.
Hozzateszem, hogy az edzettseg is sokat szamit, az elso ket terhessegembe izmos hassal vagtam bele es semmi nem latszott meg 20 hetesen sem.
Most viszont kifejezetten edzetlen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!