Nagyon aktív magzat egyik napról a másikra nem mozog.
Normális?
Figyelt kérdés
Hello,
20 hetes vagyok és azt vettem észre, hogy 2 napja egyáltalán nem mozog a baba. Talán eddig háromszor ha rúgott azóta! Most mi a fene lehet?
Hétfön voltunk (23-án) a dokinál ott még minden rendben volt de pont, hogy azóta nem mozog.... Legalábbis semmit nem érzek belöle elötte meg a hasamon is lehetett látni ahogy rugdos.
Baj van?
2016. máj. 26. 07:48
1/9 anonim válasza:
20 hetesen simán lehet még. Sok helye van, úgy helyezkedik hogy nem érzed.
2016. máj. 26. 07:49
2/9 anonim válasza:
Ezt látatlanban nem lehet megállapítani. Ha 24 órán keresztül EGYÁLTALÁN nem mozdul, én a biztonság kedvéért megnézetném. Inkább egy felesleges vizsgálat, mint eső után köpönyeg.
2016. máj. 26. 07:53
3/9 anonim válasza:
Volt 2 nap frontos idő most, az enyém is állandóan megijesztett olyankor. Hidegfrontkor nem nagyon éreztem mozogni pedig ő is nagyon aktív volt magzatként is. De a saját nyugalmadra bemehetsz a kórházba, én is voltam 24 hetesen, aznap egyáltalán nem éreztem a babát és nagyon aggódtam. Nem volt semmi gond. Nyugodtan ballagtam haza. :)
2016. máj. 26. 08:11
4/9 A kérdező kommentje:
Itt mindig frontos az idö. Kulfoldon lakunk aztan allandoan esik 😀 Szerintem az enyemet az nem befolyasolja, mert itt az a meglepo ha nem frontos.
Hat van itthon Angel sounds es azzal mar meghallgattam parszor:) nemtudom mitol lehet.
2016. máj. 26. 08:41
5/9 anonim válasza:
Igaz,hogy még kicsi de ha két napig egyáltalán nem mozog,el kell menni orvoshoz.Én a helyedben azonnal bemennék,hogy nézzék meg.
2016. máj. 26. 09:08
6/9 anonim válasza:
mindenképp doki!!!!
2016. máj. 26. 10:12
7/9 anonim válasza:
Írta, hogy van szívhang hallgatója és tudja, hogy jól van a baba, csak épp most lusta és sokat alszik.
2016. máj. 26. 11:59
8/9 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy mozog csak mostanaban nem erzem, erted... Nem tudhatom 100%-ra, hogy nem mozog lehet csak nem erzem.
De az igaz, hogy napokkal ezelott sokkal aktivabb volt, (vagy erosebben rugdosott es ereztem)
Most viszont nagyon lusta lehet. A szivhang figyelovel ma reggel meghallgattam rogton megtalaltam a szivhangot meg bugyborekolast is hallottam 😀 Meg lubickolast.... Ugyhogy nem ertem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!