Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért öklendezek az Elevittől?

Miért öklendezek az Elevittől?

Figyelt kérdés
2008. szept. 30. 17:34
 1/8 anonim ***** válasza:
86%

Én is öklendeztem tőle, ezért váltottam a Hipp Natalra. Azóta semmi bajom.

23 hetes kismama

2008. szept. 30. 18:11
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Éhgyomorra ne vedd be. Ha nem ez az ok, akkor bocsi, csak azért írom, mert Velem előfordult, hogy bevettem éhgyomorra, és akkor hányingerem lett tőle.
2008. szept. 30. 18:50
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Válassz másik terhesvitamint. Én épp így voltam a Gravidával, de nem csak hányingerem volt, hanem ki is jött a reggelim, így váltottam az Elevitre. Attól meg nem volt ill. van bajom. 20 hetes kismama
2008. szept. 30. 19:08
 4/8 anonim válasza:
73%
Azért mert nagyobbacska!Az elsö 3 hónapban én se birtam
2008. szept. 30. 22:25
 5/8 anonim ***** válasza:
58%

Én sem birom a vitaminokat, midig rosszul voltam az összestől. Elevitet szedek, az első 3 hónapban nagyon sokat voltam rosszul tőle, de ha ez megnyugtat, mára megszoktam és semmi bajom tőle, bár már nem is szedem csak heti 2szer. Amúgy tényleg nem szabad éhgyomorra, meg szerintem is kicsit nagy, szóval törd el!

Minden jót neked és kitartás!

23.hetes kismami

2008. okt. 1. 08:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Valószínűleg lecserélem, mert nem éhgyomorra szoktam bevenni és akkor is öklendezem tőle. Nálam az is lehet a baj, hogy én azóta szedem mióta próbálkozunk a picivel. Most vagyok 9 hetes, és már 7 hónapja szedem.
2008. okt. 1. 09:08
 7/8 anonim ***** válasza:
54%
Szia! szerintem az nem baj, hogy már "régóta" szeded, sőt! Ajánlják terhesség előtt 3 hónappal, terhesség alatt is, de pl. ha valamilyen okból kifolyólag meg kell szakítani a terhességet, akkor is érdemes szedni, mert ugye kb. 3 hónapon belül lehet újra próbálkozni. Szóval az nem baj, hogy hosszabb ideje szeded. Étkezés közben vedd be és kevés folyadékkal. Én a Gravidát szedtem, azzal nem volt semmi bajom, bár az is ilyen nagy. Nem tudom miért ilyen lóméretűek ezek a tehesvitaminok. Ha a Gravida se válik be menj be egy gyógyszertárba, a terhesvitaminok egész arzenálját fogják neked ajánlani, valamelyik csak bejön!
2008. okt. 1. 10:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Megfogadom a tanácsodat. :)
2008. okt. 2. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!