Ettől lehet valaki terhes?
Ha a fiút a lány leszopta,de nem élvezett el , majd leszopta, aztán a lányt kinyalta, akkor lehet terhes, ha még behatolása se volt, magyarula lány szűz?
SEMMI DE SEMMI NEM TÖRTÉNT,MIELLŐT OLTOGATNÁNAK
En igy lettem terhes, pont ahogy leirtad!!! Szerencsere anyuek mellettrm vannak! Az altalanos sulit majd magantanulokent fejezem be, aminek orulok mert legalabb nem kell suliba jarnom :) pont ma vagyok mar 20 hetes, es a szulinapom is ma van, 14 eves lettem :) ja amugy a baratom 18 eves, szoval szerintem szolj a szuleidnek
Szia
Persze utolsó,így lettél terhes...hahaha :-D
Majd ha felnőttél,rájössz mekkora baromságot írtál ide!
Azt,hogy 14 vagy elhiszem,hisz pont ilyan tudatlan vagy!
Na jo kamuztam, nem 14 vagyok hanen 24 es tenyleg terhes de csak 12 hetes, azt akartam kihozni ebbol, hogy ez a kislany hatha beparazik es nem csinal meg ilyen dolgokat, es hogy legyen mindig oszinte a szuleivel, ill. lassa, hogyha felelotlenkedik, akkor hatalmasat fordul a vilag a hatranyara, es lassitson
24/12+0hkm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!