Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ettől lehet valaki terhes?

Ettől lehet valaki terhes?

Figyelt kérdés

Ha a fiút a lány leszopta,de nem élvezett el , majd leszopta, aztán a lányt kinyalta, akkor lehet terhes, ha még behatolása se volt, magyarula lány szűz?

SEMMI DE SEMMI NEM TÖRTÉNT,MIELLŐT OLTOGATNÁNAK

2016. aug. 15. 21:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
És mondjuk ha ovulávció előtt 4-5 nappal történt?
2016. aug. 15. 23:34
 12/16 anonim ***** válasza:

En igy lettem terhes, pont ahogy leirtad!!! Szerencsere anyuek mellettrm vannak! Az altalanos sulit majd magantanulokent fejezem be, aminek orulok mert legalabb nem kell suliba jarnom :) pont ma vagyok mar 20 hetes, es a szulinapom is ma van, 14 eves lettem :) ja amugy a baratom 18 eves, szoval szerintem szolj a szuleidnek

Szia

2016. aug. 16. 08:11
 13/16 anonim ***** válasza:

Persze utolsó,így lettél terhes...hahaha :-D

Majd ha felnőttél,rájössz mekkora baromságot írtál ide!

Azt,hogy 14 vagy elhiszem,hisz pont ilyan tudatlan vagy!

2016. aug. 16. 08:14
 14/16 anonim ***** válasza:

Na jo kamuztam, nem 14 vagyok hanen 24 es tenyleg terhes de csak 12 hetes, azt akartam kihozni ebbol, hogy ez a kislany hatha beparazik es nem csinal meg ilyen dolgokat, es hogy legyen mindig oszinte a szuleivel, ill. lassa, hogyha felelotlenkedik, akkor hatalmasat fordul a vilag a hatranyara, es lassitson

24/12+0hkm :)

2016. aug. 16. 08:24
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én olyat hallottam, hogy valaki úgy lett terhes, hogy az állatkertben járt és véletlenül széttette a lábát, csakhogy pont előtte valaki szexelt egy lámával, és a láma pont a kislány lába közé köpte az anyagot.. szóval vigyázni kell, mert bármi megtörténhet.
2016. aug. 16. 08:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Ezt en is hallottam :D
2016. aug. 16. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!