Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ettől lehet valaki terhes?

Ettől lehet valaki terhes?

Figyelt kérdés

Ha a fiút a lány leszopta,de nem élvezett el , majd leszopta, aztán a lányt kinyalta, akkor lehet terhes, ha még behatolása se volt, magyarula lány szűz?

SEMMI DE SEMMI NEM TÖRTÉNT,MIELLŐT OLTOGATNÁNAK

2016. aug. 15. 21:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Estenem.....😥
2016. aug. 15. 21:07
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Mikor kezdődik már a suli?
2016. aug. 15. 21:08
 3/16 A kérdező kommentje:
Mondom semmi nem történt csak kiváncsi vagyok, csomó helyen olvastam h ez meg az igy meg ugy...
2016. aug. 15. 21:19
 4/16 anonim ***** válasza:
Nyugi.. 99.99 %-ban nem lehetsz terhes. Az az 1% azért van, mert történtek már csodák és egyébként is a kivétel erősíti a szabályt.
2016. aug. 15. 21:20
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Mikor szűnnek már meg ezek a buta kérdések? Komolyan mondon siralmasak.
2016. aug. 15. 21:44
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet terhes a lány,de nem ettől a fiútól...:-D
2016. aug. 15. 21:50
 7/16 anonim ***** válasza:
50%
Jó figyelj..ha szexeltek,mindig meglesz az esélye,h a lány terhes lesz,amennyiben hímivarsejt jut belé. Ezért védekezzetek körültekintően. Ennyi. Attól,h ujjról vagy szájból juthat-e a lányba életképes sperma, én is gondolkodtam régebben. És biztos ami biztos,kerültem is az ilyen helyzeteket amíg nem szedtem fogamzásgátlót. Már elnézést a kifejezésért,de ha mindenetek testnedvekben úszik,senki nem fogja garantálni,hogy nem lesz terhes a lány. Gondolom fiatal vagy, csak azt tudom tanácsolni,h gondolkozzatok és védekezzetek megfelelően.
2016. aug. 15. 21:56
 8/16 anonim ***** válasza:
79%

Te hülye vagy?! A lány leszopta azaz a lány szájában van a sperma... Eddig vágod? Na azt kellett volna kérdezned, hogy ezután a lány kinyalt egy másik lányt és az lehet e terhes az 1. számú lány szájában maradt spermáktól... NEM!

Vagy talán magadat szoptad le? És a spermás nyelvedet toltad fel a lány puncijába?!? Ha így volt akkor sem terhes.

A nyáltól nem lehet terhes senki.

Szörnyen ostoba vagy!

2016. aug. 15. 22:04
 9/16 anonim ***** válasza:
Komoly a gond..
2016. aug. 15. 22:30
 10/16 anonim ***** válasza:
50%

Nem kell mentegetoznod. Itt senki sem ismer...

Nyugi!

Egyebkènt nem, behatolas szukseges, mitobb spermiumok, es ovulacio!

2016. aug. 15. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!