Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhsség alatt miért eres a...

Ilonka85 kérdése:

Terhsség alatt miért eres a mellem?

Figyelt kérdés
sziasztok.esetleg ha valaki tudna nekem váalaszt adni azt nagyon megkoszonném.a 19.hetbe vagyok es a melleim szörnyen csunyák,nagyon eresek söt a mellem alatt is össze fut az ér.az mitol van?másnak is volt igy terhesség alatt?mit tehetnék ellene?vagy az majd elmulik? bocsi a sok kérdésér :)

2016. aug. 14. 21:24
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
még azt megkerdezhetnem hogy a tej mikor kezd csurogni vagy ilyesmi?vagy ilyenkor még nem?ha esetleg kezdene..kell speciális melltarto ugye? es mar csak annyit h közuletek járt valaki terhes tornára? en csak ugy hallottam h ha valaki jar akkor konnyebb lesz majd a szulés nem de? :)
2016. aug. 15. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!