Terhsség alatt miért eres a mellem?
Terhességgel jár.
Kenegetés felesleges, maximum a bőr száradása ellen jó.
A striák NEM a bőr nyúlásától alakulnak ki!! Genetika+ hormonok. Ha lesz, akármivel kened, ki fog alakulni, ha nincs hajlamod, akkor pedig nem.
Oke, akkor azt mivel magyarazzatok, hogy amikor valaki az icipici mellebol csinaltat hatalmas mumelleket, annak nem lesz striaja, pedig ott aztan tenyleg hirtelen no meg, egyik pillanatrol a masikra. Vagy rengeteg embernek pl nem akkor lesz striaja, amikor terhes, hanem szules UTAN. Vaaaagy, peldaul arrol hallottatok, hogy nagy merteku FOGYASTOL is lehetnek az embernek striai?
Biztos szamit, hogy feszul a bor, mindenkeppen jo hidratalni, hogy minel rugalmasabb legyen a bor, de nem a kenegetesen mulnak a striak.
Kerdezo, teljesen normalis, hogy eres a melled, terhesseg alatt ez jellemzo.
Sokkal több vért kell pumpálni, a mellkason vékonyabb a bőr így jobban látszik.
Én a negyedik gyerekemet várom, és nekem is mindig ilyen, mondjuk nem különösebben zavar.
A stíra meg másik dolog, semmi köze ehhez.
Nekem pl. épp nincs is, azzal szerencsés vagyok.
Normális, hogy eresek a mellek, mert a tejmirigyek most készülnek fel a majdani szoptatásra, növekszik, nehezebb lesz a mell.
Nekem a kozmetikus mondta, hogy a bőr rugalmassága öröklött dolog, van, akinek kevésbé rugalmas a bőre és kireped a nagy méret változástól. Én két gyereket szültem, de egyetlen helyen sem repedtem ki, bár nem lett óriási hasam. Viszont a mellbőségem a másodiknál 88 cm-ről 100 cm lett a terhesség végére. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!