Miért lehet alacsonyabb a szívfrekvencia?
Én 37 hetes vagyok, 4 hetente járok uh-ra. Minden esetben kb 130-145 között volt a kisbaba szívverése. A 7 hetesen 143, a 11 hetesen 138, a 15 hetesen 132, a 19 hetesen 141, a 23 hetesen 132, a 27 hetesen 137, a 31 hetesen 133, a 35 hetesen 128. Az első trimeszterben 130-180 a normál tartomány, utána 120-160.
Mint ahogy minden embernek, a babáknak is változik a pulzusuk attól függően, hogy épp aktívak vagy passzívak, amikor a mérésre sor kerül. Amíg nem kiugróan magas, vagy alacsony, nincs baj. A te adataid teljesen normálisak, nyugodj meg.
Nagyon sajnálom! Volt vmi előjele, vérzés, ilyesmi? Első baba lett volna?
A húgomnak az első terhessége sajnos megszakadt a 8. héten, ő vérezgetett is előtte. Rá két hónapra újra teherbe esett és már egy éves a kisfia! A nőgyógyásza azt mondta, amikor történt, hogy ne keseredjen el, a terhességek 30%-a így végződik, sok esetben az érintett észre sem veszi, csak hogy késve jött meg a menzesze, és hogy egy ilyen dolog nem akadálya a következő teherbeesésnek és egészséges terhességnek. Tudom, hogy ez most sovány vigasz, de majd meglátod, neked is újra sikerül. Drukkolok!
:-(
Együttérzek veled, nagyon remélem, hogy a következővel minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!