Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szedtetek terhesség alatt...

Szedtetek terhesség alatt Aktiferint vashiány kezelésére? (Olyan rosszakat ír a tájékoztatóján, és ráadásul azt is írja, hogy nem végeztek kutatást a terhesség alatti szedéséről. )

Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 15:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Miért pont ezt szeretnéd szedni? Az orvos írta fel?

Nekem a doki vashiányomra Neo-Ferro-Folgammát írt, ebből szedek napi 1 tablettát. Ebben van vas és folsav is.

2010. ápr. 19. 17:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szedem most az Aktiferrint vashiány miatt. Először Én is megrémültem amikor elolvastam a betegtájékoztatót. Már fogyóban van az első doboz és újra írt fel a nőgyógyászom, aki mellesleg gyógyszerész is. Rákérdeztem, hogy nem árt e a Babámnak, mert a betegtájékoztató elég rémisztő. Azt mondta, hogy minden vaskészítményre az van írva, hogy nem ajánlott, de évek óta sikeresen alkalmazzák a terhesosztályon és senkinek semmi baja nincs tőle. A Babám is jól van, így nyugodtan szedek napi egyet. Az orvos kettőt ajánlott, de az már szorulást okoz nálam.

Egyébként a háziorvos is azt mondta, hogy nyugodtan lehet szedni. :)

2010. ápr. 20. 08:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen,az orvos írta fel.Köszönöm a válaszokat!
2010. ápr. 20. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!