Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A megérzésekben mennyire...

A megérzésekben mennyire lehet hinni? Amikor a kisfiammal voltam várandós, éreztem hogy fiú, most a másodiknál lányt érzek. Reménykedhetek?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 15:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem semennyire :)) Ez olyan, mint a jóslás... Én is "éreztem" az első babámnál, hogy csakis lány lehet, ...fiú lett, aztán megint lányt szerettünk volna, az lett (de nem azért, mert ezt szerettünk volna), utána megint lányt vártam , ő is fiú ... Szóval, ha nagyon, a lelked mélyén szeretnéd, hogy kislány legyen, akkor azt is fogod érezni, sőt még álmodhatsz is kislánnyal.. Inkább higgy az uh-ban :)
2010. ápr. 19. 15:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Én elsőre fiút éreztem és lány lett, a másodikra lányt, és az fiú lesz. :)
2010. ápr. 19. 15:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Nálam bejött. Először nagyon lányt szerettünk volna de én éreztem h fiú. Az is lett.

A másodiknál is lányt vártunk, és éreztem h lány. Az is:)

2010. ápr. 19. 15:33
 4/8 anonim ***** válasza:

nálunk az elsőnél már az első pillanattól fiút éreztem. el sem tudtam képzelni, hogy lány legyen, mindig fiúról álmodtam.

bejött kisfiú lett.

Most meg annyira lányt éreztem, azzal álmodtam mindenkinek mondtam h lány lesz biztosra, lány ruhákat vásároltam nagyon beleéltem magam és fiú ő is :)

úgyhogy szerintem is azért érezzük, mert szeretnénk h az legyen amire vágyunk.

2010. ápr. 19. 15:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm a biztatást!!Meg mindannyiotoknak!!
2010. ápr. 19. 15:46
 6/8 anonim ***** válasza:
én az elsönél meg voltam, gyözödve, h fiú lesz, majdnem elmondtam mindenkinek, na és persze lány lett, most a másodiknál még biztosabb voltam a fiuban söt álmodtam is vele, h fiú lesz, vettem kék ruhákat és ledöbbentem amikor kiderült, h megint lány lesz. :) de nagyon örülök a lánynak is,szoval nekem nem jött be. :)
2010. ápr. 19. 16:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én az elsőnél fiút szerettem volna,éreztem az lesz,aztán lány lett! A másodiknál megint éreztem,hogy fiú lesz mert nagyon szeretném,aztán megint lány lett! Most a harmadikkal vagyok nagyon az elején,remélem fiú lesz!!! Jahh az első két lánynál azt álmodtam,hogy fiú lesz! Pont ma este meg azt álmodtam,hogy lányom lesz! Remélem ez egy jelecske nekem..!! :-))
2010. ápr. 19. 18:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Négy gyerek közül egynél se jött be a megérzésem... Ettől persze neked bejöhet!
2010. ápr. 20. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!