Hány hónapos/hetes terhesen mentetek az első vérvételre?
Figyelt kérdés
Baj, ha még 4 hónaposan nem voltam?2016. aug. 13. 07:38
11/16 anonim válasza:
Mivel nekem senki nem mondta hogy menni kell, nem világosított fel róla a dokim ezért most késve kell bepótolnom ám még nem maradtam le azt mondta a védőnő. Igazából a védőnőm mondta hogy azonnal pótoljam be ami elmaradt még belefér...Most fogok menni először amikor 19 hetes leszek már.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Azért nem voltam eddig még, mert egyszerűen nem jutok el a háziorvoshoz, akinek adnia kéne a beutalót. Nődoki csak ekg-ra adott... Másik háziorvosnál is próbálkoztam, de sosem kerültem sorra rendelési időben eddig...
2016. aug. 13. 13:28
13/16 anonim válasza:
Na nekem meg még háziorvosom se volt mert nem voltam beteg sose, úgyhogy még azt is keresnem kellett hogy kapjak beutalót, de most már az megvan aztán most meg meg kell találnom hova kell mennem a vérvételre.
14/16 anonim válasza:
11: a várandósgondozási könyvben benne vannak a kötelező vizsgálatok meg a neten is fenn vannak. csak a későbbiekre mondom tanácsként, az ember főként magára számíthat.:)
15/16 anonim válasza:
11-es vagyok
kedves 14-es
De a kiskönyvet azt a védőnőtől kaptam, azóta tudok mindent! Én akkor mentem hozzá amikor a doki mondta. Én nem azt szoktam csinálni ahogy a neten látni meg olvasni, hanem amit az orvosom mond. Mert mi van ha nincs netem...ám van, csak én úgy tettem ahogy az orvos diktálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!