Félek! Mi van, ha a férjem nem kíván majd a szülés után sem? Mert az elejétől nincs szex, mondván hogy ő most másképp néz rám és pszichésen zavarja. Mi van ha ez nem múlik el? Járt már vki így?
Hát haladunk de lassan. Sokat beszélgetünk, néha együtt sétálunk a gyerekkel és karácsonyra is készül nekem is meglepivel és a családja is meghívott hozzájuk karácsonyi vendégségbe. Viszont testi közeledés még nem történt. Nagyon szereti a gyerekét és velem is kedves, néha ebédet hoz, vagy csak csokit vagy valami apróságot. Ő eléggé a lassan de biztosan elv híve, én meg pörgősebb ennél. Igyekszik a maga módján, gondolom fél azért ő is, nehogy megtörténjen uaz, amiért szétmentünk. Próbálok türelmes lenni és nem siettetni, elvileg még 2 hónapja sem tart az újrabarátkozás köztünk.
Aranyosak vagytok, köszi az érdeklődést! Remélem minden újra szép lesz, vagy legalábbis kitisztul a kép valamilyen irányban hamarosan.
Húúúú, nagyon drukkolok!
És nagyon bátrak vagytok!!!!! És nagyon ügyesek! Felnézek Rátok!
Sajnos sokan el sem (mernek) menni segítséget kérni - mint barátnőmék is - kettő is...
Nagyon ügyesek vagytok! Drukkolok!
Nem tudom, hogy írtam e már, de esetleg érdemes elolvasni Gary Chapman: EGymásra hangolva c. könyvét.
Meg esetleg megnézni a Fireproof c. filmet.
Hajrá! Nagyon drukkolok Nektek!
Fejlemények........ :
2 napja ő mondta magától, hogy üljünk le és beszéljünk, hogy ki hogy tud alkalmazkodni a másikhoz, hogyan tudnánk közelebb kerülni egymáshoz.
Azóta sem hívott fel!!! 2 napja. Aki akarná a másikat, már lépett volna! Annak nem kell fél év külön élés, az nem járkál 2 hónapja minden nap hozzám úgy, hogy nem közeledik.
Nem bírtam ki, bementem a mail-jébe... Levelezés egy lánnyal, találkozás lehetőségének latolgatása, a lány férjnél van, megbeszélték hogy nem a környéken találkoznak, kérte a csaj számát is. Megnéztem iwiw-en, szörnyű!!! De ez lényegtelen, ezek külsőségek.
Az exem meg azt írta a tegnapi utolsó levelében a lánynak, hogy nem biztos hogy kell neki kötött kapcsolat, ezért is van egyedül.
Nagyon sírtam.
Fogalmam sincs mit tegyek, a családja 3 helyen is vár, hogy együtt karizzunk. Én nem tudok színészkedni....
Kivagyok, de nagyon!
Nem beszéltetek erről tegnap óta?
Mármint nem összeveszni, de beszélni róla. Ne ezzel a görccsel kelljen már menned mindenféle karácsonyi rokonjárásra!
Mondd el neki, hoyg nem bírtad, beleolvastál, és ez van. És ez zavar. És mit mond erre?
(a könyv- és filmajánlós anyuka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!