Mire gondoljak?
sziasztok!
Pco betegségből gyógyultam nem rég ( a ciszták meg vannak még, de a vérképem jó. 3 hónapja abba is hagyhattam a gyógyszer szedést és minden rendben is volt eddig. Július 4.én volt utóljára vérzésem és augusztus 2.án kellett volna újra megjönnie,de semmi. 4 napja mellfeszülést és sűrűbb vizelést tapasztalok kisebb hasfájással ami néha szúró néha görcsölő érzés.Csináltam egy tesztet,de negatív lett. Rendszeres nemi életet élek védekezés nélkül a párommal... Mikortól mutatná ki a teszt ha babát várnék? A pco befolyásolja a terhességi hormont amely szükséges egy bizonyos mennyiségben a teszthez? Előre is köszi!
A pco nem befolyásolja a hcg-t.
Reggel nyugodtan tesztelj, első vizeletből.
(a pco sajnos nem gyógyítható, csak kezelhető, ha már hála Isten jók az eredményeid, azért figyelj az étkezésre meg a rendszeres sportolás is meglegyen, nehogy újra elszabaduljon)
Drukkolok, hogy baba legyen :)
Egyetlen egy emberről hallottam aki kigyógyult ebből, de masszívan tartja a diétát és sportol. Gyógyszert letehette. Minden értéke tökély.
Te ezeket csinálod?
A nemvárt napján már halványan mutatnia kellene a tesztnek!
Peteérést figyeled? Ha később volt, mint félidő, akkor ezert lehet, hogy meg nem mutatja.
Egyébként nekem is pco-m van, plusz inzulin rezisztenciám és a második gyermekemet várom. Szerintem megy a rémület keltés ezzel a betegséggel kapcsolatban...pedig ugyanúgy lehet mellette gyermeke az embernek!
Olyan tesztet csináltam amit a nap bármely szakaszában lehet és így délután csináltam.
Az orvosom nem mondta,hogy diétázzak csak azt mondta mozogjak eleget. Az utólsó vérvétel eredményemre azt mondta,hogy tökéletes eredmény azok után,hogy a többinél a triplája volt minden. Szerdára van időpontom az orvoshoz,de nagyon rossz ez a bizonytalanság ezért gondoltam, hogy kiírom ide a problémám hátha picit megnyugszom. 26 éves leszek és évek óta tartos párkapcsolataim voltak (minimum 3 év) , de soha egyik páromtól sem sikerült teherbe esnem. De a mostani párommal nagyon jól kijövünk remélem ígyis marad életünk hátra lévő részében és nagyon szeretnénk a babát. Mindig figyelemmel kisértem mindent főleg a peteérést.
A hasam leginkább bal oldalt lent fáj,de már 4 napja. A derekam is szokott fájni pedig eddig nem volt vele baj. A vizeletem is aggaszt... Eddig naponta olyan 3-4 alkalommal volt most meg még 2 óra sincs és már 6 alkalommal voltam. Felvázva nem lehetek mert az ugye fájdalmas és általában véres vizelettel jár. A hangulatom is állandoan változik... Egyszer van kedvem akármihez aztán pillanatok alatt megváltozik ez.
Köszönöm szépen a kommenteket!
Lehet amiatt van h abbahagytad a gyógyszert.
Hiába az van a teszten h bármikor elvégezhető érdemes reggeli elsőből mert az a legkoncentráltabb.
Gratulálok! :)
Remélem velem is ez a helyzet mert már nagyon szeretnék egy kisbabát. Picit nyugodtabb is lettem,hogy tudom vannak olyanok akiknél később mutatja csak ki.
A sűrű pisilés, a mellfeszülés, a hasfájás görcsösen/szúrósan az tényleg beágyazódás jele? Tudja valaki,hogy ez kb. meddig tart?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!