Olvastam sok ilyet, hogy elég régóta már úgy végzik a
műtétet, hogy vákuumal kiszivják az embriót vagy aminek
épp akkor nevezik, viszont régen "kaparást" végeztek,
és nagyobb volt az esély a sérülésre. Most is igy van
ez?
11/22 A kérdező kommentje:
végülis,igazad van(utolsó válaszadó). erre nem gondoltam.amiket olvastam,és videókat láttam,hát volt olyan amit nem mertem megnézni....csak ő annyira befolyásolható,és törékeny csajszi,hogy féltem,bármilyen döntést hoz,nehogy beleőrüljön,és megbányja,akármit is fog dönteni.
azért mutasd meg neki a videót mert ha ennyire érzékeny akkor ne mfogja túlélni hogy mit tett mikor elvetett a babát
2008. okt. 1. 14:11
13/22 A kérdező kommentje:
megmutattam neki,igaz én addig a tv-t néztem,mert egyszerűen nem volt bátorságom végig nézni,de őt leültettem a gépem elé hogy nézze végig.Végig könnyezte amiket látott.Utána beszélgettem is vele,és elmondtam neki,hogy ezeket azért mutattam meg,hogy tisztában legyen ezzel is,és hogy bármilyen döntést is hoz,én mellette vagyok,és segitek neki.Azt mondta elbizonytalanodott,és most már végképp nem tudja mit tegyen,hogy melyik lesz a legjobb döntése.Mert ugye a barátja elhagyta,és.... Ugye nem csináltam rosszat ezzel hogy mutattam neki dolgokat.mert most ugy érzem hogy felkavartam,és miattam lett ilyen:S Van még ideje gondolkozni,mert kicsi a terhessége.
hány éves a barátnőd? a szülei mit szolnak hozzzá hogy babát vár vagy ha még nem tudják akkor mit mondanának?
2008. okt. 1. 16:45
15/22 A kérdező kommentje:
19éves,és érettsigit csinálja amiből két év van még neki.Szülei tudják,azt mondták hogy ő döntése,ha megtartja,nehéz lesz egyedül,meg hogy gondolja meg jól,de ha ugy dönt hogy megtartja,akkor segitenek neki.De a barátnőm azt mondta hogy még az elején jó is ha segitenek neki,de nem várhatja el mindig.Még nincs munkája,szüleinél lakik.
de ezek szerint jó a kapcsolata szüleivel, ez már egy jó pont és nem is olyan fiatal, a barátja mit szólt hozzá mert ugye ez már rá si tartozik.
az biztos hogy az abortuszt nagyon meg kell gondolni de viszont van még egy lehetősége mégpedig az hogy megszüli a babát és örökbeadja tudom hgoy rémisztően hangzik de legalább nem kellen abortuszra mennie, és nagyon sokan vannak akiknek nem lehet babájuk és nagyon örülnének neki
ezt még mond el neki, légyszives
2008. okt. 1. 23:35
17/22 A kérdező kommentje:
erről is beszéltünk,de azt mondta ha már kihordja,és megszüli,nem lenne szive oda adni másnak.Ha megtartja,csak magának fogja megszülni,és a családjának.Mit szól a barátja?mikor megtudta egyből otthagyta,azt mondta ha megjön az esze akkor beszélhetnek arról hogy ujra próbálják gyerek nélkül.de a bnőm már se gyerekkel se gyerek nélkül nem fogadja vissza.azt mondta hogy most hétvégén eldönti hogy mi lesz.Mert azért ugye a hetek meg telnek,és nem is olyan lassan:S
hát jó döntést hozni nehéz de azért próbáld meg nagyon finoman lebeszélni az abortuszról de ha mellette dönt akkoris támnogasd most nagon nagy szüksége lesz rá.
ha abortuszramegy akkor mond meg neki hogy mindenképpnelegyen vele valaki a kórházba mert nagyon rossz lesz nekem két babám halt el és ő velük műtöttek és valami nagyon rossz érzés segítségre lesz szüksége, majd légyszi írd meg hogy mi lett belőle az lenne a legjobb ha privit irnál,már elég rég óta csak én válaszolgatok neked
szorítok hogy sikerüljön dönteni
ha támogatásra van szükéség abban is segítek, ha megtartaja és esetleg kérdésetek van akkor is itt leszek, már van két kislányom is
várom válaszod sziasztok
2008. okt. 2. 16:28
az 1. és az 5.től az összes választ én irtam
2008. okt. 2. 16:29
20/22 A kérdező kommentje:
irtam neked privit,remélem megkaptad:),és köszi
Kapcsolódó kérdések: