Olvastam sok ilyet, hogy elég régóta már úgy végzik a műtétet, hogy vákuumal kiszivják az embriót vagy aminek épp akkor nevezik, viszont régen "kaparást" végeztek, és nagyobb volt az esély a sérülésre. Most is igy van ez?
szia nekem két elhalt babám volt és mindegyik után kapartak mert még mást nem igazán tudnak vele csinálni a sérülésről csak annyit hogy lehet hogy nem lehet több babám pedig én nem abortuszra mentem hename meghaltak a babák,amúgyaz abortusz is ugyanilyen műtét
(ha esetleg várandós vagy nagyon gondold meg hogy mit teszel)
szia!
nekem sajnos tavaly volt egy abortuszom,mert beteg volt a babám!
szóval először vákummal,és majd csinált a doki egy higiéniai kaparást,hogy véletlenül se maradjon bent semmi!
nekem hála istennek nem maradt semmi következménye(bár a doki azt mondja,hogy nem is lenne szabad),mert most vagyok 17 hetes terhes!
Van, hogy még ma is kaparnak, és igen, ez tud sérüléseket okozni, míg a vákom nem.
23 hetes kismama
szia vannak abortuszos videók ha megnézi az illető akor biztos hogy nem fogja vállani az abortuszt nem magyar oldalon van majd ha megtalállom akkor beírom de elmondhatod neki hogy a pici babát aki még él a apocakjában teljesen darabokra szaggatják szó szerinte megőlik, LESZAKÍTJÁK A KIS LÁBÁTA KEZÉT ÉS MÉG RÉSZLETEZHETED NEKI NYUGODTAN
BOCSÁNATOT KÉREK AZOKTÓL AKIKET EZ ROSSZUK ÉRINT DE NAGYON A SZÍVÜGYEMEN VISELM AZ ABORTUSZT VAGYIS AZT HOGY NE LEGYEN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!