Kedves Anyukák! Akik már átestetek rajta tudnátok tapasztalatokat írni? Nagyon erős torokgyulladásom van. Két orvos látott. Teljesen különböző javallatot mondtak. Tanácstalan vagyok.
Figyelt kérdés
Az első doki ügyeleten volt, mentem amikor tudtam, hogy lásson valaki. Azt mondta mivel terhes vagyok nem ad antibiot és gargarizáljak, c vitamin stb. Ma el tudtam menni a házidokimhoz. Ő azt mondta, hogy ez a babának sem jó és azonnal antibiotikum, mert nagyon csúnya a torkom. Az első doki azt mondta ha lázas leszek 39 fok fölött vegyek be max 1 db algopirynt. A masodik doki azt mondta, hogy 38 után mehet napi akár 3x2 algopiryn is. Totálisan két ellentétes orvosi vélemény. Tanácstalan vagyok , hogy most mit tegyek. Nem akarom, hogy baja legyen a babámnak 6+4 terhes vagyok.2016. aug. 10. 22:13
11/13 anonim válasza:
Én kiváltanám az antibiotikumot és beszedném.
Algopirinből nekem terhesség és szoptatás alatt eddig minden orvos egyhangúan napi 1et Javasolt.Kék panadolból lehet többet,viszont az nekem nem hat.
Jobbulást!
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
2016. aug. 11. 16:50
13/13 anonim válasza:
Mindkét terhességem alatt volt megfàzàsom erős torokgyulladásal, napi 2-3000 mg c vitamin és a mézes gyömbértea pàrnap alatt rendbe hozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!