Az AFP m miatt elküldtek genetikai UH ra mert azt mondják alacsony AFP: 27.4 lett a MOM: 0.76! Most aggodnom kéne? Az AFP ben mit néznek?
Alacsony, de nem vészesen..szerintem nem kell aggódni 0.5 MoM az alsó vészhatár .
A genetikai csak egy biztonsági ellenőrzés lesz,de az is lehet, hogy korán voltál a 16 hetesen.. a 18. héten pedig mindenki megy genetikai uh-ra..ehhez mondjuk érdekes lenne tudni a 12 hetes nyaki redő eredményt is.
Szió.Nekem 0,75 volt és azt mondták tökéletes.
Álltalában akkor alacsonyabb,ha fiúcska lesz.
Mi 31 hetesek vagyunk és mindene tökéletes és kisfiú.
Nem hinném,hogy aggódnod kellene.
Üdv:Ancsy
Ancsy vagyok.Ha minden igaz a 12hetesen kaptál egy a/4es papírt,amire az van írva,hogy kombinált Down-szindróma szűrővizsgálati lelet.Ezen feltüntették az UH adatokat és ott láthatod a nyaki ödéma méretét.Nekem 11hét 5naposan volt 1,3mm , ez az érték 3mm-ig jó.
Remélem segítettem
Szia!
Én a héten megyek AFP-re de én voltam kombinált teszt vérvételen a Bajcsyba ingyen csinálják. Negatív lett. Én ezért nem idegeskedek. Nekem a nyakiredő 1,4 lett. Én már az ultrahang alatt rá kérdeztem az orvosomra hogy mennyi a nyakiredő mérete. Szerintem merj kérdezni még ha nem is tetszik az orvosnak! Nem tesz jót hogy streszeled magad.
Minden rendben lesz! Ez az AFP vizsgálat nem megbízható 1-2 év és szerintem nem is fogják kérni ezt a vizsgálatot. A kombinált teszt fog elterjedni.
Boldog babavárást! :-)
16 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!