Alacsony az Afp-m, 0,59 mom. Nem tudom mit tegyek, elegendő egy genetikai ultrahang?
Ezt doki válogatja, de elvileg elég. Ne aggódj ha uh-n minden ok akkor a baba is rendben van. Nekem nagyon kicsit emelkedett volt az AFP-m 2.6 mom de a genetikai (kötelező) uh-n is és a genetikai tanácsadáson (ott is csináltak uh-t) minden rendben volt, azt mondták tökéletesen egészséges a baba.
Rengeteg téves adat van az AFP-vel, és önmagában nem is értékelhető. Ne izgulj minden ok!!!
22+1 hetes kismama
Szia!
Nekem magas volt az AFP-m (3,2) és a magam megnyugtatására elmentem egy géndiagnosztikai központba. Beszélj az orvosoddal! Elméletileg az AFP nem olyan megbízható vizsgálat már. Ha nem pont a 16. héten veszik le, nagy eltérések lehetnek. (nekem is ezért volt...)
Jó babavárást!
egy 13 hós EGÉSZSÉGES kislány anyukája
Szia!
Én még nem kaptam meg az eredményt majd csak jöv.héten kapom meg,de nemtudom hogy mire számoljak,mert ahogy voltam 4D-n szombaton akkor azt mondták hogy aznap vagyok 16 hetes és a doki szerint már csütörtökön(mensim szerint szerdán)betöltöttem és csütörtökön már le is vették.Úgyhogy én sem számítok jó eredményre.Én is arra gondoltam mint az első válaszolo hogy biztos hogy betöltötted a 16. hetet?
Nekem is pont ennyi volt,mint Neked.
de tuti hamarabb vették le,mint a 16.hét.
dokim szerint semmi baja,most 36 hetes vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!