Túlsúly már terhesség előtt?
Azoktól a kismamáktól szeretném kérdezni, akik már a teherbeesés előtt is túlsúlyosak voltatok, hogy miképpen befolyásolta a terhességet a túlsúly? Jelentkeztek egészségügyi problémák, esetleg a babánál kijött olyan betegség, vagy probléma amit a túlsúlyra vezettek vissza? Mennyi plusz kg volt rajtatok a terhesség előtt, és mennyit híztatok a terhesség alatt? Rajtatok maradt az a plusz?
Rajtam jelenleg plusz 20-25 kg van, 165 cm / 85 kg vagyok jelenleg. (Pár éve már sikerült leadnom, az én "versenysúlyom" 60-65 kg, mivel eléggé erős a csontozatom is, és a felépítésem, tehát azzal a súllyal nézek ki jól. :D
Próbálok egészségesen étkezni, és mozgást beiktatni a mindennapokba, de tudom, hogy 1-2 hónap alatt nem fog csoda történni, így arra is fel vagyok készülve, hogy mi van ha túlsúllyal leszek terhes. Tapasztalatok érdekelnének, hogy kinek miképpen alakult a terhessége/terhesség után. Köszönöm előre is!
Ugyanolyan alkat vagyok, mint te :) 165 cm. 60-65 kgsan voltam nagyon elégedett magammal, de a terhesség előtt elengedtem magam és 85-el kezdtem :/ 30 hetes múltam és eddig 2kg-t híztam. A leleteim jók, a vérnyomim eleinte "magas" volt (138) körül, de az utóbbi hónapban helyre állt.
Nem figyelek a kajára, igazából nem vagyok kívánós. Inkább az a problémám,h sosem tudom mit ennék.
Szerintem alkati kérdés, kár ezen előre paráznod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!