Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Reggel óta olyan a hasam...

Reggel óta olyan a hasam mintha egy labda lenne benne, az egész kő kemény és kicsit fáj is.18 hetes terhes vagyok. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
2008. szept. 30. 11:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy keményedik! Ha nem múlik el pár perc alatt, szerintem pihenj le, és vegyél be magnéziumot. Elő szokott fordulni, de mindenképp említsd meg az orvosodnak! Minden jót!
2008. szept. 30. 11:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

igen,pihenned kell. de ez nem azt jelenti, h ledőlsz 1 órára. mivel reggel óta tart, ezért fel sem kéne kelned!! magnézium és fekvés!!!

ez attól van, így figyelmeztet a szervezeted arra, hogy túlterheled magad. vegyél vissza a tempóból. nekem is pont ezen a héten kezdődött. azóta is ha többet csinálok a kelleténél, keményedik a hasam. sajnos emiatt rövidült meg a méhnyak is. tehát ez nem játék!! pihenj!!

üdv:30.hetes kismama

2008. szept. 30. 11:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem allandoan kemeny a pocakom, mar nagyon-nagyon regota, a dokim megemelte a magnezium adagomat 3*2db-ra, es neha meg extra is beveszek. Voltam mindenfele kivizsgalason, de vegulis azt mondtak, hogy mivel vekony vagyok ezert erzodik ennyire a kemenyedes. Allitolag a husi noknel ennyire nem drasztikusak a kemenyedesek. Nekem azon kivul, hogy kemeny a pocim, nincs semmi kulonosebb, vagy abnormalis problemam. Nem nyilt ki a mehszajam, minden eredmenyunk tokeletes.

31 hetes Mamibabi

2008. szept. 30. 12:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Megpróbáltam a több magnéziumot és estére jobb lett.
2008. okt. 1. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!