Volt egy abortuszom 9 hónapja, akkor egybol osszejott, most is osszefog jonni egybol?
Figyelt kérdés
2016. aug. 8. 14:20
11/20 anonim válasza:
Elso abortusz megeroszakolas kovetkezmenye volt, masodik missed ab volt a baratnomnel. Az en abortuszom meg fogamzasgatlo mellett sikerult, nem tarthattuk meg mert etelre is alig jutott akkor meg penz, majd 5 ev utan probalkoztunk, akkor jobbak voltak az anyagi lehetosegek. Lehet elitelni, meg kopkodni. Ne vajkaljatok masok multjaban es ne iteljetek el senkit a pontos informacio hianyaban. Hidd el, regi serelmek, amelyek nagyon tudnak fajni.
12/20 anonim válasza:
"Nalunk egy magszakitasos alkalombol lett abortusz, utana a babara 8 honapot kellett varni."
"Az en abortuszom meg fogamzasgatlo mellett sikerult, nem tarthattuk meg mert etelre is alig jutott akkor meg penz, majd 5 ev utan probalkoztunk, akkor jobbak voltak az anyagi lehetosegek."
Akkor hogy is van ez drága?? :) :)
13/20 anonim válasza:
Kedves utolso, miert nehez azt felfogni, hogy az abortusz utan 5 evig nem probalkoztunk, majd amikor szerettunk volna gyereket 5 ev utan elkezdtunk probalkozni. A probalkozas utan vartunk a babara 8 honapot. 8 honap utan estem teherbe! Mindendbe bele lehet kotni...
14/20 anonim válasza:
Nem arra értettem, hanem a létrejöttére. Most akkor fogigátlóval védekeztetek vagy megszakításos módszerrel? Na de te tudod, nekem zavaros de a te életed! ;)
15/20 A kérdező kommentje:
Lelehet nèzni nyugodtan azokat, akiknek mar volt abortuszuk...Ugyanis enis fogamzásgátló mellett lettem terhes, es nem volt olyan körülmèny hogy megtudtam volna tartani!!!!
2016. aug. 10. 15:52
16/20 anonim válasza:
Fogamzàs gàtlóra telik pelenkàra meg nem?? Van gyes amire apa nagyi is elmehet àllami tàmogatàsok stb...
17/20 anonim válasza:
Probalj meg te fenttartani egy gyermeket, kifizetni az alberletet meg a rezsit csak a gyesbol, hogy a szulokrol ne is beszeljek... mit mondok a gyermeknek ha ehes? Bocsi, most nincs etel, majd eszel par nap mulva? Nem lehet igy kinozni egy gyereket.
18/20 A kérdező kommentje:
Igaza van az utolsonak!!! Fogamzasgatlöra telik igen, mert a fogamzasgatlö 3 honapra 6500 ft, menj mar el a boltba es nezd mar meg mennyibe kerul a pelenka, es az egy hónapra nem elèg.....Hidd el nem szorakozasbol mentem el abortuszra!!!!
2016. aug. 11. 10:58
19/20 anonim válasza:
NEM jókedvedből ..hát akkor ne csináld és nem jön "össze" !!
20/20 anonim válasza:
Legalabb a kerdezo merlegelt mielott vallalt egy gyereket. Inkabb egy abortusz mint romba donteni egy gyerek es az anya eletet. Egyik vedekezesi modszer sem 100 szazalekos. Fogamzasgatlo mellett estem teherbe, egy szem kimaradt, de azt is potoltam csak par ora elteltevel, akkor vedekeztunk megszakitassal es abbol jott ossze a terhesseg. Kivancsi vagyok, ha te is veletlenul teherbe esnel, inkabb azt valasztanad, hogy mesz a hid ala lakni es ehezik a gyereked, vagy elvetetned es megprobalsz talpra allni. Szerintem a kerdezo sem ment volna abortuszra, ha minden adott lett volna a gyerekvallalashoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!