Volt egy abortuszom 9 hónapja, akkor egybol osszejott, most is osszefog jonni egybol?
Figyelt kérdés
2016. aug. 8. 14:20
2/20 anonim válasza:
Erre senki sem tudhatja a választ. Próba cseresznye! Miért volt az abortusz?
3/20 anonim válasza:
Vagy igen, vagy nem. Ezt senki nem tudja megmondani neked - hogyan is lehetne tudni?
4/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom... Gondoltam hogy osszejonne most is egybol
2016. aug. 8. 14:45
5/20 anonim válasza:
Nalunk egy magszakitasos alkalombol lett abortusz, utana a babara 8 honapot kellett varni. Viszont a baratnomnek 2 abortusz utan lett terhes az elso probalkozos honapban. Nem tudni, lehet nalunk sem az abortusz miatt nem jott ossze egybol, lehet csak rosszkor voltunk egyutt. :)
6/20 anonim válasza:
Tehát akkor sportszerűen kapartatsz?
7/20 anonim válasza:
Kedves utolso, amennyiben hozzam szolt a bejegyzesed, semmi kozod hozza, hogy az az egy abortuszom miert volt! Sem ahhoz hogy a baratnomnek miert volt 2 abortusza. Hidd el, nem jokedvembol csinaltam.
8/20 A kérdező kommentje:
Igy van, igaza van az utolsonak!!!!!
2016. aug. 9. 08:34
9/20 anonim válasza:
Abortuszra mentek mert nem voltak megfelelőek a körülmények, vagy magánéleti problémáitok vannak, de a néhány hétre, hónapra rá már minden klappol és jöhet a gyerek.. ezt a baromságot!! Bezzeg az ilyennek elsőre sikerül, mások meg éveket szenvednek! Hiába, nincs igazság!
10/20 anonim válasza:
9esnek igaza van nincs olyan indok ami miatt kétszer arra kellene menni. Vagyis 2elfogadható van( sulyosan fogyatékos gyerek/anya élete forog kockàn)de akkor nincs harmadik terhesség. Esetleg megerőszakoltâk 2szer? Ez kb olyan mint akinek 2apàtól van két gyereke de egyedülàlló. 2szer tévedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!