18-ik héten szúrkálás a méhben?
18 hetes vagyok. Már volt más kor is régebben hogy egy bizonyos ponton 7-8 csntire középpen a köldököm alatt szurkál kicsit. Ma egész nap, éles de kicsi szúrások, csak ott, mintha nem is mélyröl jönne. Van hogy percekig semmi aztán egy szurka félperc megint egy. Nem görcsös.
Már vettem be magnéziumot amitöl nem lett jobb, feküdtem és attól sem lett jobb. Fekve, állva, ülve mindenhogyan.
Másnak is volt ilyen?
Mitöl van ez?
Félemetes kicsit.
Szia,
Lehet hogy csak egy ideget nyom a babád. Ha nincs görcs akkor szerintem semmi gond, legalábbis nekem azt mondta a doki hogy amíg nem görcsös a fájdalom addig normális mert alakulnak odabent a dolgok és a baba is nyomhat ideget.
Esetleg ha nem múlik hívd fel a dokidat.
Minden jót,
25 hetes kismama
Szia!
Én is 18 hetes vagyok, és nekem nemcsak ott szúrkál, hanem a melleim is. Én már semmin sem csodálkozom:)
Mikor az ember babát vár, fel kell készülnie mindenféle furcsa érzésre, amit addig még soha nem érzett.
félni semmi esetre se félj, fő a nyugalom. Szúrkál, feszít, húzódik, ezek mind beleférnek a dologba. Nő a méh-főleg nekünk most kezd el igazán nőni, ezért mindenféle furcsa érzése van az embernek. Pl. már aludni is alig tudok, nem találom a helyem az ágyban, pedig azért még nem olyan nagy a pocakom.
Ne aggódj, legyél nyugodt, minden rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!