Én ugyanúgy járok oda mint bárhova. Én szeretem a szép bizsu ékszereket: fülbevaló, nyaklánc, karkötő, gyűrűk.
A férjem mondta ha legközelebb megyünk akkor nem vehetem fel ezeket. Én akkor is felveszem, mi az hogy nem vehetem fel? Ezek nélkül "pucérnak" érzem magamat, nekem ezek fontos kiegészítők a ruháimhoz. Pl. fekete egyszínű ruhához piros ékszerek. Nem venném fel úgy a ruhát hogy nem lenne rajtam semmi más...És persze a smink is hozzátartozik az öltözködésemhez.
Ugyanúgy felöltözöm,kisminkelem magam mintha pl dolgozni mennék.
2016. aug. 7. 17:11
12/18 anonim válasza:
Ez komoly? Persze hogy van, csak nem veszem le a jegygyűrűmet mert nőgyógyászhoz megyek😂 Nem is értem az összefüggést, nem műtétre mész és gondolom az ékszer sem ott van ahol vizsgál...
2016. aug. 7. 22:35
13/18 anonim válasza:
Előző vagyok, amúgy meg van női nőgyógyász is, pl az enyém, kiváló szakember.
2016. aug. 7. 22:39
14/18 anonim válasza:
Eszembe nem jutna levenni az ékszereimet, fülbevaló és piercing is van. Nem is értem miért kellene levenni? Tetkóm is van, azt sem kaparom le.
2016. aug. 8. 07:13
15/18 anonim válasza:
8 válaszoló!
Érdekes nekem csak a hasamat kell "lecsupaszítani" a nőgyógyásznál! Nem feltétlen van nyulkapiszka.
Ha meg valaki ilyesmire asszociál, ha meglát egy csinos esetleg felékszerezett nőt a nőgyógyászati váróban mint te, na az az igazán beteg!
32 hkm
2016. aug. 8. 11:30
16/18 anonim válasza:
Nem nagyon hordok ékszereket egy ideje, csak a jegygyűrű van rajtam és egy arany karkötő, de ha megyek a nőgyógyászhoz, akkor sem veszem le. Ha pedig sok ékszert hordanék, mind magamon hagynom. Mindig normálisan felöltözök és sminkelek is. Sőt, minden egyes alkalommal szőrtelenítek is előtte. Előző terhesség végén már nem tudtam megcsinálni és szégyelltem is magam, hogy úgy mentem,még ha tisztában is vagyok vele, hogy orvos és tulajdonképpen nem érdekli. Nem olyan rég szültem és ismét babát várok, így az utóbbi másfél évben igen sokszor megfordultam nála.
2016. aug. 8. 15:39
17/18 anonim válasza:
Nos, kedves kérdező!
Azóta rájöttél-e már, hogy hiba volt ennek a faszinak gyereket szülni?
szept. 9. 10:48
18/18 A kérdező kommentje:
Az anyagi biztonságot megadja nekünk. Én pedig a gyerekeimért élek. Gondoskodom róluk mindenben szolgálom őket. Igazi angyalkák. Elköltöztünk azóta és én a gyerekeimmel vagyok közel anyukámhoz aki besegít nekem ha kell. Férjem messze dolgozik de hétvégente hazajár. Elég is ennyi belőle.. ám szívesen lennék újra kismama nagyon szerettem babázni. Most már nagyobbak. Van egy négy és egy hat éves kisfiam és a lányom 7 éves.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!