Nőgyógyászhoz ha mentek van rajtatok ékszer?
Én ugyanúgy járok oda mint bárhova. Én szeretem a szép bizsu ékszereket: fülbevaló, nyaklánc, karkötő, gyűrűk.
A férjem mondta ha legközelebb megyünk akkor nem vehetem fel ezeket. Én akkor is felveszem, mi az hogy nem vehetem fel? Ezek nélkül "pucérnak" érzem magamat, nekem ezek fontos kiegészítők a ruháimhoz. Pl. fekete egyszínű ruhához piros ékszerek. Nem venném fel úgy a ruhát hogy nem lenne rajtam semmi más...És persze a smink is hozzátartozik az öltözködésemhez.
Mi az h nem veheted fel? Féltékeny? Vagy mert terhes lettél már ne is legyél nő, menj át mamiba?
Magyarázd el neki, hogy ez nem.így működik!
Én igyekszek csinosan menni. Persze az orvos már mindent látott,de azért gondolj bele..ő is szívesebben nyúl hozzá egy ápolt,csinos nőhöz. Sztem ez udvariasság kérdése.
De az ékszert mondjuk nem értem,mi baja azzal a párodnak. Fura.
Ugyanúgy normálisan felöltözök, mint bármikor máskor és ha éppen ékszer is passzol hozzá, akkor természetesen marad. Sőt, nálam alap, hogy frissen tusolva és rendezett fazonnal jelenek meg a dokinál.
A férjed meg... no comment.
Én meg már azt hittem hogy velem van a baj. Az ékszerek nem zavarnak senkit, nem értem a férjemet én sem. De őt a rúzs is szokta zavarni már nem azért mintha csókolóznánk vagy valami hanem a rúzs látványa...
Persze ha megszületik a baba akkor természetes hogy nem a rúzsos számmal fogom megpuszilni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!