Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nőgyógyászhoz ha mentek van...

Nőgyógyászhoz ha mentek van rajtatok ékszer?

Figyelt kérdés

Én ugyanúgy járok oda mint bárhova. Én szeretem a szép bizsu ékszereket: fülbevaló, nyaklánc, karkötő, gyűrűk.

A férjem mondta ha legközelebb megyünk akkor nem vehetem fel ezeket. Én akkor is felveszem, mi az hogy nem vehetem fel? Ezek nélkül "pucérnak" érzem magamat, nekem ezek fontos kiegészítők a ruháimhoz. Pl. fekete egyszínű ruhához piros ékszerek. Nem venném fel úgy a ruhát hogy nem lenne rajtam semmi más...És persze a smink is hozzátartozik az öltözködésemhez.

2016. aug. 7. 10:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
persze
2016. aug. 7. 10:45
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Van
2016. aug. 7. 10:48
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nincs, de nem a nőgyógyasz miatt, hanem egyébként sincs rajtam a gyűrűn fülbevalón kpvűl.
2016. aug. 7. 10:56
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Rajtam vannak.
2016. aug. 7. 10:59
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
fülbevaló, gyűrűk, óra, karkötők, nyaklánc.
2016. aug. 7. 11:09
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi az h nem veheted fel? Féltékeny? Vagy mert terhes lettél már ne is legyél nő, menj át mamiba?

Magyarázd el neki, hogy ez nem.így működik!

2016. aug. 7. 11:09
 7/18 anonim ***** válasza:
50%

Én igyekszek csinosan menni. Persze az orvos már mindent látott,de azért gondolj bele..ő is szívesebben nyúl hozzá egy ápolt,csinos nőhöz. Sztem ez udvariasság kérdése.

De az ékszert mondjuk nem értem,mi baja azzal a párodnak. Fura.

2016. aug. 7. 11:37
 8/18 anonim ***** válasza:
16%
Nincs. Elvből nem öltözök ki olyannak, aki ahhoz a részemhez nyúl, ahová csak a férjemnek van bejárása. Ezt valaki vagy érti, vagy nem. Szerintem ha valaki nőgyogyihoz, amikor tudja, hogy nyúlka is lesz, kiöltözik, az egyenlő a flörttel, ami nem megengedett egy párkapcsolatban. Persze, manapság a nők könnyű erkölcsűek, nekik bejön, ha mindenki megbámulja őket és az orvos is élvezettel nyúlkál bennük. A kisebbség meg csöndben van, mert a többségnek nagyobb a szája.
2016. aug. 7. 12:49
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy normálisan felöltözök, mint bármikor máskor és ha éppen ékszer is passzol hozzá, akkor természetesen marad. Sőt, nálam alap, hogy frissen tusolva és rendezett fazonnal jelenek meg a dokinál.

A férjed meg... no comment.

2016. aug. 7. 13:13
 10/18 A kérdező kommentje:

Én meg már azt hittem hogy velem van a baj. Az ékszerek nem zavarnak senkit, nem értem a férjemet én sem. De őt a rúzs is szokta zavarni már nem azért mintha csókolóznánk vagy valami hanem a rúzs látványa...

Persze ha megszületik a baba akkor természetes hogy nem a rúzsos számmal fogom megpuszilni.

2016. aug. 7. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!