Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetes vagyok. Mikor kezdjem...

33 hetes vagyok. Mikor kezdjem el inni a málnalevél teát? Tényleg segít? És milyen bogyók vannak még erre a célra?

Figyelt kérdés
2008. szept. 30. 07:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Én a 35. héttől ittam napi 1 bögrével.

Szerintem nekem segített, mert az első gyerekemet császárral szültem, mert nem tágultam.(akkor még nem is hallottam a málnalevél teáról, sajnos). 9 hónapja a kisfiamat sikerült rendesen szülni.

2008. szept. 30. 08:10
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én a 35. héttől kezdem el inni a málnalevél teát, két hétig napi egy csészével, majd napi két csészével a fent maradó időszakban. Már beszereztem a homeopátiás készítményeket is, Caulophyllum ch5-öt vettem, ebből szintén a 35. héttől napi öt golyócskát ajánlott a szülésznőm, vajúdáskor pedig fél óránként öt golyócskát, de akkor már használhatnám a cimicifugát is (szintén öt golyócska) felváltva a caulophyllum-mal, de azt már nem vettem be.

Úgy érzem, hogy ha valóban használhat, akkor már ez is fog, egyébként meg nem hiszem, hogy vajúdás közben lesz energiám és figyelmem arra, hogy felváltva méregessem ki az öt golyócskákat különböző készítményekből.

A tényleg segít kérdésre nem tudok határozott választ adni. A szülésznő azt mondja, hogy segíthet. Legalábbis ő egyre gyakrabban lát első szülőket olyan gyorsasággal tágulni és olyan könnyen szülni, hogy szinte hihetetlen és nagyon sokan közölük kipróbálták a málnalevél teát, vagy a homeopátiát, esetleg a kettőt együtt.

Én úgy állok hozzá, hogy veszíteni biztosan nem veszítek vele semmit, nem egy nagy összeg, másra is költöttem már ennyit, sőt többet is és időm is van iszogatni a teát és szedegetni a bogyókat, szóval ezen ne múljon. Azt mondják, hogy hinni kell benne és eleve úgy kell hozzáállni a szülésnek, hogy gyorsak leszünk és ügyesek.

Egyébként málnalevél teát 200 forint körül vettem zacskónként (összesen négyet vásároltam) a caulophyllumból pedig két tubussal, egy tubusban 80 golyócska van és azt hiszem, hogy 580 ft volt egy tubus. (Előre egy helyen megvettem mindent, mert előtte három gyógyszertárban kerestem eredménytelenül és le akartam tudni, max megmarad, ha korábban szülök.)

2008. szept. 30. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!