Mehszaj nyilasanak vannak tunetei?
3. Gyerkocot varom 29-30. hetben vagyok. Egy hete voltam dokinal, nem mondta, hogy barmi nyilna, rovidulne. Azota viszont volt egy na₩, amikor egesz nap kemenyedett a hasam, szornyu volt, utana jobb lett, de ma meg rmegeteget faj a hasam alja, nyilall vissza-visszateroen.
Nem lennek ilyenben paras, az elso kettot tulhordtam, volt, hogy sokat kemenyedett anno a hasam, de ilyen fajdalomra nem emlekszem. Nem olyan, mint a szulesi fajasok, teljesen mas, nem gorcs, hanem fajdalmas nyilallas. Volt valakinek ilyen?
Nekem volt ilyenem de nem nyíltam. Amikor meg nyíltam az meglepő volt mert teljesen jól éreztem magam.
Kb 32-33 hetesen volt ilyesmi nyillalás és 35 hetesen még teljesen zárt voltam. Utána jól éreztem magam, 37 hetesen is zárt voltam, utana is jól éreztem magam, 38 hetesen c2111 volt a méhszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!