30. Heten jelentkezo tunetekrol, alhasi gorcsokrol, hatfajasrol szeretnek kerdezni. Kinek milyen tunetei voltak?
Szedsz magnéziumot?
Nekem is voltak hasonló tüneteim, de talán nem ilyen intenzívek. Nehéz éjszaka megfordulnom az ágyban, és kikelnem is. Sokszor fáj a derekam, mintha be akarna csípődni, és ma volt az első jósló fájásom. 35 hetes vagyok.
Ha bizonytalan vagy, akkor kérj hamarabbi időpontot az orvosodhoz, hívd fel a védőnődet tanácsért. Pihenj minél többet.
Az első terhességemmel is voltak ilyen tüneteim, amiket leírtál, de a babám nem jött előtt (a 41 héten indították a szülést...).
Most még csak 26 hetes vagyok és megint előjött mindenféle tünet. Csak most már nem aggódok annyira, mivel az első terhességemkor is ez volt, és nem okozott koraszülést vagy bármit. Csak persze kényelmetlen és kellemetlen volt.
De természetes jelezd a dokinak!
*nem jött idő előtt
bocsi, kihagytam egy szót
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!