Van itt még olyan kismama, aki nem kíván semmiféle ételt?
Második trimeszterben vagyok és nem kívánok semmiféle kaját. A gyümölcsöket már egy ideje csak lenyomom a torkomon, de ugyanígy vagyok más étellel is. Már nincs aduász sem a pirítós személyében, eddig az mindig ment ha mást nem kívántam.
Valaki hasonló helyzetben? Mit lehet tenni? (terhesvitamint szedek már)
ugyan ez van velem is. semmi nem segített rajta, kivéve talán a jégkrémek. azt mindig szívesen eszek, főleg a vizes gyümölcsösöket.
37hkm
Azt nem mondom, hogy semmit se kívánok, de napok óta citromos joghurtot eszek, más nem megy le.
Szerintem nálam a meleg lehet az oka, ha kicsit hűl a levegő, visszatér az étvágyam.
Lehet a meleg is tehet róla. Most voltunk nyaralni és hát minden étkezéskor komoly kihívást jelentett, hogy mit rendeljünk/vegyünk, mert egyszerűen semmit nem kívántam. Pedig nem az itthoni főztökről van szó.
Rájöttem, hogy nem is az, hogy egyáltalán nem kívánom, hanem, hogy mindent nagyon hamar megunok: pizzát egyszer ettünk ott, akkor jól esett de rá se tudok nézni azóta, lángost úgyszintén, csirkemellet rozmaringos krumplival úgyszintén, szóval ilyenekre értem. :) Ha egyszer ettem már, akkor többet nem kívánom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!