Terhessegi tunet lehet a hasmenes?
Figyelt kérdés
Mundenhol azt olvastam h szekrekedes jellemzo.De nekem mey a hasam kb naponta egyszer biztos.Tegnap teszteltem pozitivat.junius 31en volt az utolso meszeszem.Nagyon aggodok ev elejen volt egy missed abom.Nem volt szuvhang es nem is nott az embrio.Ugye nem fog megismetlodni?Ritka az egymas utani veteles?Mellerzekenysegen kivul sajnos meg nincs mas tunetem.Ez is zvar mert multkor nem volt semmi se hanyinger se semmi.Mar varom h legalabb meg valami tunetem legyen.Ingerult vagyok moatanaba ha ez meg esetleg tubetbek szamit.Jovogeten megyek orvoshoz az nem keso az en esetembe igaz?2016. aug. 2. 08:31
1/3 anonim válasza:
Nálam a hasmenés terhességi tünet volt az elejétől. A hányinger csak a 7-től a 11. hétig tartott. Nem késő, a 6-7. hét előtt amúgy sincs még szívhang, és ezért visszahívna a doki, ha előbb mész. De ne aggódj, bízzunk a legjobbakban!
2/3 anonim válasza:
Nekem is ment a hasam a terhesség elején.
3/3 anonim válasza:
Nekem nem ment a hasam. De amiatt ne aggódj, hogy nincs semmi tüneted, nekem a 7. hétig semmi nem volt, utána is először csak kis émelygés, amit mindig meg tudtam mással is magyarázni, szóval semmi konkrét. Kicsi az esélye, hogy 2-szer egymásután elvetélj, mert a legtöbbször az, hogy nem fejlődik tovább a magzat teljesen véletlenszerű. Gratulálok!!! A jövő hét az pont jó, 6 hetesen már lehet, hogy lesz szívhang is (de ha nem akkor se ess kétségbe, mert olyankor még normális az is, ha nincs).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!