Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit lehet tenni felfázás...

Mit lehet tenni felfázás esetén? 4 hónapos vagyok.

Figyelt kérdés
A nőgyógyászom szabin van, kihez forduljak ilyenkor? Még nem durva, csak félek, hogy elmérgesedik a helyzet.

2016. aug. 1. 09:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Olyan nőgyógyászhoz aki nincs szabin. Vagy a háziorvosodhoz.
2016. aug. 1. 09:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Urológusnál is szívesen ellátnak. Ha budapesti vagy, a lipótvárosi sztk-t ajánlom. Nem kell időpont és szuperkedvesek és jók! ott azonnal tudnak tesztet csinálni, és adni gyógyszert.

háziorvos is ír fel antibiotikumot, ha megjön a laboreredményed, kérj tőle beutalót, hogy elmenj laborba holnap reggel.

2016. aug. 1. 09:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy, hogy húgyúti fertőzés (háziorvos) vagy hüvelygyulladás (nőgyógyász) vagy a 2 együtt, bakteriálisnál ez is előfordul.

Én kórházi terhesgondozásra mentem és elmondtam mi a bajom, megnéznének-e. Kedvesek voltak. Mivel baktérium volt, még szerencse, hogy nem vártam vele 1 hétig, mire rendel a sajat orvosom.

2016. aug. 1. 09:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Mindenképp keress fel orvost, amit írtak előttem, mind jó. Város válogatja, kit hol látnak el. Pesten az urologia, de pl. Videken engem ott nem lattak el.

Védőnőhöz fordulhatsz, tud tesztet csinálni, hogy van e benne baci. Nekem pl terhesség alatt volt olyan, h baci nélkül is tüneteim voltak. Ezt tisztázni kell, mert másképp kell kezelni.

Ne várakozz, valami szakembert keress fel.

2016. aug. 1. 12:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Te már négy hónaposan tudsz írni olvasni? És már nőgyógyászhoz jársz? :O
2016. aug. 12. 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!