Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Abortusz után ha újra teherbe...

Abortusz után ha újra teherbe esek lehet valami baja a picinek?

Figyelt kérdés
Május 10.-én volt abortuszom a volt barátomtól ( nem voltunk együtt akkor már) úgy, hogy szándékosan csinálta a dolgot ezért nem tartottam meg. Viszont azóta megtaláltam az igazit akivel nagyon egy hullámhoaszon vagyunk minden téren és babát szeretnénk. Azt szeretném tudni, hogy ez a műtét befolyásolhatja-e a baba fejlődését ha esetleg megfogan vagy lehet-e valamilyen komplikáció ami a fejlődését gátolja. Kritizáló kommentek nem erdekelnek. A valaszokat előre is köszönöm. L 24

2016. júl. 29. 18:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%
1-2 honapos kapcsolatban johogy egy hullamhosszon vagytok bakker.. Miert nem vartok meg egy kicsit? Egyedulallo anyuka akarsz lenni? Mert akkor az elozo gyereket is megtarthattad volna
2016. júl. 29. 19:10
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

Nekem missed ab után legalább fél év pihenőt javasoltak. Az technikailag ugyanaz, mint egy abortusz.

Szóval olyan november-december körül kezdjetek próbálkozni.

Lehet addig kiderül, hogy mégse ő az igazi...

2016. júl. 29. 19:15
 13/18 anonim ***** válasza:
85%

Pár hetes kapcsolat után mindenki egy hullámhosszon van a másikkal.

Egy évet éljetek együtt, ha akkor se változik, akkor vágjatok bele.

Nem abortuszom, hanem hüvelyi szülés után küretem volt. Bár mi több gyereket nem terveztünk, az orvos mondta, hogy ha meggondolom magam, minimum egy év várakozási idő.

Tehát több ok is amellett van, hogy egy évet várjatok. Ha akkor is hasonlóan éreztek, hajrá!

2016. júl. 29. 20:12
 14/18 anonim ***** válasza:
79%

2 hónap alatt megtaláltad az igazit?? Hát,anyám,csak ki ne derüljön,hogy nem az igazi,mert akkor mehetsz megint kapartatni!

Higgadj le,én azt mondom! Egy gyerekről van szó,nem egy tv-ről!

2016. júl. 29. 21:25
 15/18 anonim ***** válasza:
51%
9-es válaszoló gondolkozz mielőtt elkezdel pötyögni mi az hogy meddőséget kívánsz ennyire rosszindulatú nem lehet valaki még az ellenségemnek sem kívánnék ilyet. Szerintem is várjatok a babával még legalább fél évet
2016. júl. 29. 21:42
 16/18 anonim ***** válasza:
88%

2 honapja volt abortuszod de maris megtalaltad az igazit es gyereket is vallalnal... Eszem megall.

Egyebkent fel evet erdemes varni.

2016. júl. 29. 21:59
 17/18 anonim ***** válasza:
Az exed szándékosan ejtett teherbe :O Vagyis nem húzta ki időben, vagy mi? A megszakítás nem védekezés. Örülök, ha szerinted "megtaláltad az igazit", de azért az előzőkkel egyetértve, jobb lenne egy kis időt adni a kapcsolatnak. Hiszen az elején minden szép és jó, rózsaszín felhő stb., de mi van, ha aztán megromlik a viszonyotok és gondolom, nem szeretnél újabb abortuszt, azért mert mégsem jöttek be a számításaid. Inkább ismerjétek jobban meg egymást, szánjatok időt, hogy kettesben legyetek és utána jöhet a baba. És orvosi szempontból is szerencsésebb várni pár hónapot az újabb kísérletezéssel. Sok sikert.
2016. júl. 31. 07:56
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát. 1 hónapja együtt élünk kiköltöztem hozzá németországba és a mai napig próbálkozunk. Még mindig ugyan úgy érzem,hogy ő az igazi és ez nemhiszem, hogy változni fog.
2016. okt. 6. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!