2008.06.03-án menstruáltam utoljára! Most akkor hány hetes vagyok?
holnap töltöd be a 17 hetet.
Ezt is szokták nézni, nem vesznek vissza, mert a babák fejlődési üteme nem egyforma, majd utoléri magát.
Igen holnap töltöd be a 17hetet,mivel Neked minden kedden van a fordulópont.Tehát múlthét pénteken mikor az AFP-ét csinálták 16hetes és 3napos voltál.Ez pont jó!
És nyugi tényleg behozza a babád a lemaradást hisz nem egyforma ütemben nőnek!Nekem is pl 20hetesen 19nek mondta a doki:)Azóta meg már nagyobb is az átlagnál:)
Am itt nézegetheted a méreteket :
Szia!
Én is pont 06.03-án menstruáltam utoljára. :) És nekem két AFP-m van. Egy magánrendelésen vett vérvételkor megnézték azt is a 15. héten, mert a babám egy héttel mindig nagyobb. (tehát itt a baba méretét számolták) Viszont az állami, sztk-s vérvételem a terhességem 16. hetén történt a múlt héten csütörtökön a vizsgálat. (itt a terhességi hetet számolták)
Szóval, ettől nem leszünk okosabbak.
szia!
te vagy az,aki már előtte is válaszolt? nincs kedved priviben beszélgetni néha,mert jó lenne egy olyaan emberrel tartani a kapcsolatot,aki pont velem egyidős! neked megmozdult már? neked is szokott szurkálni a hasad?
nem akarok rámenős,vagy akaratos lenni,ha nem akarod mond meg nyugodtan!
szió!
Én meg az utolsó hozzászóló, aki szintén 06.03-án menstruált utoljára.
hxxl32@yahoo.com-ra írhatsz. Szívesen venném én is. Ha egyáltalán rám is vonatkozik ez. :)
Engem március 10-re írtak ki szülni az Uzsokiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!