Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Parányi doktort Győrben hol...

Parányi doktort Győrben hol találom?

Figyelt kérdés
Az én dokim szabin van, de szeretnék beszélni egy dokival!De nem szeretnék sztk-ba menni, mert nincsenek jó tapasztalataim! Parányi doktorról sok jót hallottam. Jár oda valaki? 34. hétben vagyok, de szükségem lenne tanácsra! Kellene a tel száma, be kell-e jelentkezni? Ha jól tudom, akkor a terhesgondozóban van a magánrendelése.
2008. szept. 29. 18:00
 1/4 A kérdező kommentje:
Vagy hallottam olyat is, hogy van terhes ambulancia a szülészet földszintjén! Oda mehetnek azok, akik nem érik el a dokijukat! Ebből mi igaz? Volt már ott valaki?
2008. szept. 29. 18:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Parányi doktort nem ismerem, de az én dokimnak meg tudom adni az elérhetőságeit, ha akarod. Ő egyébként a terhesgondozóban rendel, a magánrendelése pedig a Bartók B. úton van. Fiatal, 30 körüli, nagyon segítőkész.
2008. szept. 29. 18:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Valami hasonlót kérdezett egy kismama, az alábbi linken el tudod olvasni és szerintem fel tudod venni vele priviben a kapcsolatot: [link]
2008. szept. 29. 18:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem két telefonszáma is megvan: 0670/451-0552 és 0696/418-033. Remélem tudtam segíteni. :)
2008. szept. 30. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!