Szegedi szülészeten melyik doktort ajánlanátok nekem? A semmelweis-re gondoltam utcailag nem messze az ujklinikától.
szia!
Mi Dr. Gróf Endréhez járunk. A veséimmel volt gond, mert a pici pangatta, és majdnem odalett a jobb oldali. Először Márton Virág volt az orvosom, de őt soha nem lehetett elérni és nem is foglalkozott vele, és folyton füllentett. Ügyeleten Dr. Szabó kornél vizsgált meg, mikor már szó szerint csak behúztak, olyan fájdalmam volt, erre ő írt fel a vesegyulladásra nyugtatót. Meg sem vizsgált, pedig kértem nézze meg a hátam és a hasam mert nagyon fáj. De mikor Grófhoz kerültem, ő saját kezűleg csinált teszteket a vizeletből, személyesen kérte az időpontokat, és már csak annyit mondott ekkor oda kell menni. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Magánrendelésen 8000 kér, de sokszor hív az anbulanciára ahol semmit sem kell kérnie. Jó babavárást! 32h km
Szia!
Én is Dr. Szabó Kornélhoz járok, nagyon meg vagyok elégedve vele!Sajnos már túl vagyok egy vetélésen, akkor is Ő kezelt.
Bármikor hivhatom és a magánrendelése sem drága.
Én Pásztor Norberthez jártam, maximálisan meg voltam vele elégedve végig. Voltak problémák sajnos a terhességem alatt, 2-szer be is kerültem, de jött azonnal megvizsgált és felvett az osztályra. Ha nem tudta felvenni a telefont, visszahívott. Hívhattam bármikor, sőt szülés előtt éjjel-nappal is, ő mondta. 5000 egy magánrendelési vizit. Ja és a szülésnél is csak jót tudok mondani róla, végig a kezében tartotta a dolgokat, érezhető volt, hogy figyelt végig, bár császár lett a vége, nem úgy tágultam, ahogy kellett volna, de egészségesek vagyunk mind a ketten a babámmal. Ha kell a száma, elküldöm! Írj privit.
Én a Kornélt láttam az osztályon, mindig rohant, elhadarta a paciensének a dolgokat, nekem nem volt szimpi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!