Túl korán mentem? Csináltam egy tesztet ami pozitiv lett de már 1 hete ma elmentem nögyógyászhoz és tök lekezelö volt velem hogy ilyen korán mentem!
Adott egy beutalot ultrahangra holnap oda megyek!
Látni fognak már valamit holnap vagy még az is korai?
Aug.23-án volt meg utoljára a mensim!
Szia.Lehet,hogy korán mentél,de attól a dokinak nem kellett volna lekezelőnek lennie ! Kb.5hetes lehetsz :)gratula :)
Az uh-án petezsákot biztos látnak,gondolom 2hét múlva majd vissza kell menned,hogy szívhang is legyen:)
Mondjuk nekem már a 6.dik héten volt szívhangja :)
Minden jót,boldog babavárást
35hetes kismama
keress masik dokit.. vagy keress magandokit.. lekezelo doki nem jo doki, mi lesz majd, ha érzékenyebb leszel, meg minden.. duh.
kb 5 hetesen mentem en is dokihoz, siman latszott a petezsák, es benne egy kis gubó (embrió), igaz, huvelyi ultrahangon, es nem mondta a doki, hogy koran mentem, irt beutalot a vedonohoz, meg felkeszitett, hogy barnas folyaskor ne remuljek meg stb.
a szikholyagot meg a petezsakot latni fogjak tuti, az embriot nem ezer szazalek, de azert eleg valoszinu!
Köszönöm a válaszokat nagyon aranyosak vagytok:D!
Nem magán dokinál voltam, az én orvosom most sajni szabin van 3 hétig és addig nem akartam várni de már nagyon megbántam:(! Többet nem megyek ehhez......
Remélem hogy holnap már látni fognak valamit:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!