Megnéznétek a tesztem?
30 napos a ciklusom. Elvileg ugy éreztem a 15. napon lehetett az ovum. Holnap kellene megjönnie. Kipróbálta egy one step tesztet nem elsőből...elvileg igy ma a 14. Dpo. Elvileg már mutatnia kellene ha baba van, igaz. Ezek azonnali képek:
Száradasinak mondanám kep alapjan. De drukkolok.
Facelle tesztet probald.
A helyedben tobbet tartanek otthon
10-es vagyok.
25-os erossegukent hirdettek a tesztet, erre ertettem, hogy nem tul erzekeny. Valojaban fogalmam sincs, hogy milyen, mert sehol nem volt rajta feltuntetve. Biztosan erzekeny, hiszen nekem vegulis nagyon halvany pozitiv lett mar az esedekes mensi elott napokkal, de vegul en csinaltam egy digitalis clearblue-t is aznap es az egyertelmuen pozitiv lett.
En a sima clearblue-t is szeretem, a tobbi terhessegemnel azt hasznaltam. Ott is volt, hogy 3 nappal a nem vart elott pozitiv lett, illetve a nem vart napjan eros pozitiv.
A tobbi fajta tesztet nem ismerem, mivel a clearblue bevalt, igy annal maradtam, csak legutobb rendeltem ebbol a fajtabol 2 darabot.
A legjobb, ha varsz 1-2 napot es ujra tesztelsz egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!