Ebből az uh képből láttok valamit?
Figyelt kérdés
Valamiért soha sincs róla jobb kép :( (Dél-pestibe járok) A kép kommentben lesz2016. júl. 27. 19:45
2/7 anonim válasza:
Hány hetes vagy? Sajnos nem tudom mi micsoda de gondolom az a nagy folt a baba. 16 hkm
3/7 anonim válasza:
Igen, jobbra van a feje, balra a háta. Vízszintesen van.
4/7 A kérdező kommentje:
20+3 hetes vagyok :) köszönöm, én nem tudtam rajta eligazodni a doki meg sietve nézett meg engem is ( pedig 18 hetes genetikain voltam)
2016. júl. 27. 21:01
5/7 anonim válasza:
Nekem a legrosszabb kepem is jobban sikerült mint a tied. Nem akarlak elkeseriteni de sztem a gep nem tud jobbat adni. Masik uh-val mar sztem jobb lenne. Na minel nagyobb annál nehezebb jo kepet készíteni rola.
6/7 A kérdező kommentje:
Édesanyáék 190 kmre laknak tőlünk aztán mindig kérik az ultrahang képet de még egyet sem tudtam nekik küldeni amin valami is kivehető lett volna :( Hamarosan ( pár hét még) megyünk 4d-s ultrahangra ott már biztos lesz jobb kép ! :)
2016. júl. 27. 21:16
7/7 anonim válasza:
Igen jobbra fent van a feje és úgy sréen a gerinc és a medence .Háttal van lefotózva az uh-án
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!