Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit láttok a kép alapján?

Mit láttok a kép alapján?

Figyelt kérdés

Szerintetek leszállt már? Nincs előtte - utána képem, második terhességem, az elsővel én nem vettem észre, hogy lejjebb ment volna.

Most is azért kérdezem csak, mert "furcsa mód" többet tudok enni, és sajnos egyre jobban szurkál odalennt.

Köszönöm!

[link]

2015. szept. 11. 09:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagyon talán mintha lejjebb lenne, de annyira nem szembetűnő, hogy leszàllt volna. Szerintem még nem igazán.
2015. szept. 11. 09:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezt csak olyan tudna megmondani aki lat teged majdnem minden nap.

Mert ügye van olyan kismama akinek eleve lent van a hasa...álltálaban kiafiuknal jelemzo

2015. szept. 11. 10:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Kép alapján tényleg nehéz.. De én amikor ezt éreztem, először anya jegyezte meg, hogy rendesen leszállt a hasam, pár napra rá pedig orvos erősítette meg, hogy rendesen be van már illeszkedve a baba feje. Szóval szerintem igen. :)

Egyébként az enyém elég hasonlóan néz ki, végig fent volt eddig.

2015. szept. 11. 10:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Kisfiú lesz, 38+1 napnál tartunk épp :)
2015. szept. 11. 10:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem szállt le, még a szülés napján se, pedig kihúztam a kiírt nap másnapjáig.
2015. szept. 11. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!