Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortól kezdik el nézni,...

Mikortól kezdik el nézni, hogy tiszta-e a magzatvíz? És milyen időközönként nézik a méhszájat?

Figyelt kérdés
Nincs fogadott dokim, 38+4 hetesek vagyunk. Legutoljára a csak a 36. héten néztek méhszájat, magzatvizet nem. vagy az ultrahangon látszik?
2008. szept. 29. 16:07
 1/3 anonim ***** válasza:
A magzatvíz tisztaságát csak tulhordás után nézik. Ilyenkor 2 naponta kel menni nstre, és akkor néznek magzatvizet is. A méhszájat a magzatvíz megnézésekor nézik.
2008. szept. 29. 16:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! A magzatvizet tényleg csak túlhordás esetén nézik, én péntekre vagyok kiírva, még nekem sem nézték. Azt, hogy a méhszájat milyen gyakran nézi, orvosa válogatja, nekem 35, majd 38 hetesen (38+0) nézte utoljára, azóta nem.

Az, hogy a méhszáj milyen gyorsan nyílik elég változó, van aki szülés előtt pár nappal még teljesen zárt, van aki már hetekkel előtte is nyitva van kicsit.

2008. szept. 29. 16:33
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! könnyű és szép szülést kívánok a 2. válaszolónak, és mindkettőtöknek minden jót!
2008. szept. 29. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!