Lehet, hogy kinevettek, vagy lepontoztok, de van egy fura kérdésem. Megnyomhatom a babám, még nem mozdult meg, legalábbis határozottan nem éreztem és aggódom kicsit. Oldalt szoktam feküdni, de ez mindig felmerül bennem. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 17. 12:04
11/15 anonim válasza:
Tegyél vékonyfalú pohárba vizet,feküdj hanyatt és tedd a poharat a hasadra!A víz mozogni fog a pohárba,esetleg hullámzik is!
Én amikor a kisfiammal voltam 14-16 terhes,a dédimamám adta a tippet amikor aggódtam hogy nincs-e valami baj!A víz minden rezgést kimutat figyeld csak meg!:)
12/15 A kérdező kommentje:
Lányok,köszönöm a gyors válaszaitokat,figyelni fogok jobban.És nem türelmetlenkedek,hisz,mindannyian mások vagyunk.Még annyi,hogy ezek szerint üléskor is ugyanúgy védve van?
2010. ápr. 17. 12:28
13/15 anonim válasza:
Szia, üléskor és fekvéskor is védve van :) én jövőhéten lépek a 18. hétbe és ezen a héten éreztem egyik reggel egy erőteljesebb mocorgást. Olyan csodálatos érzés volt, egész nap úgy mászkáltam, hogy a hasamon volt a kezem, hátha újra, de azóta semmi. Ülésnél én mindig arra figyelek, nehogy a nadrág nyomja a pocimat.
14/15 anonim válasza:
Hát nemtudom hogy a vizes megoldás jó e mert ugyebár veszel levegőt és akkor mozog a pocid is és akkor a víz is.De egy próbát megér.
15/15 anonim válasza:
Tegnap kipróbáltam ezt a vizespohár dolgot.szerintem nekem még korai.17 hetes vagyok, és a baba még eléggé lennt van.Ahol érzem a kis buborékokat, ott nem áll meg a pohár.Olyan ferde, hogy bármikor kiborulhat.A köldökömnél megáll, de ott meg csak a saját pulzusom ( hasi aortám) lüktetése látszott a vizen.Majd visszatérek erre, ha a baba fentebb jön, vagy a pocakom nagyobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!