Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha reggel jó nagyokat nyújtózk...

Ha reggel jó nagyokat nyújtózkodom árthatok a kicsimnek? Megnyomhatom Őt? 15 hetes kismama:

Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nem szabad nyújtózni!!! Az első pillanattól fogva erre figyelni kell. Sem magasra nyúlni, sem reggel nyújtózkodni.
2009. ápr. 23. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
hát én bizony végig nyújtózkodtam, nem csak reggelente, hanem nap közben is, mert jól esett :) semmi baja nem lett a lányomnak, makkegészséges 7 hós energiagombóc.
2009. ápr. 23. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A nyújtózkodás nem árt a babának, azért nem javasolt, mert könnyebben nyúlnak meg a szalagok a hasban. Olyankor néha érezhetsz szúró fájdalmat, de nem a baba miatt.

Egyébként sem tudom, hogy egyesek honnan veszik, hogy megnyomhatják a kicsit. Ezt már sok helyen olvastam, de nem értem a feltételezést. Akkor hason alvás közben agyonnyomom a gyerekemet? A magzatvíz és a méh megvédi a külső behatásoktól.

2009. ápr. 23. 19:49
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

én úgy éreztem hogy meg tudnám nyomni, na nem nyújtózkodva hanem előrehajolva.

De nem lehet, mert ösztönösen is kerüli az ember ezeket, és a focilabda tényleg védi rendesen, a folyadékot nem lehet összenyomni, így a méhet sem.

Mondjuk a hason fekvés érdekesen hangzik, azért úgy már elég nagy súly nyomná a méhet. Én fizikailag sem nem tudnám megcsinálni, legurulnék a hasamról. de biztos alkati dolog is.

2009. ápr. 23. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!