Halolaj kapszulát szedtek?
Figyelt kérdés
Javasolta a védőnőm az omega3/halolaj kapszulát.
Az Interherb XXL halolaj kapszulát kaptam a gyógyszertárban. Szedett ilyet valaki?
Sok negatívumot is olvastam a halolaj kapszuláról...
2016. júl. 26. 20:24
2/7 anonim válasza:
Negatívum biztosan nincs abban, ha szeded. Sőt! Én már előtte is elkezdtem szedni. Érdemes, mert az idegrendszerednek is jót tesz, és a baba elvesz minden vitamint a szervezetedből, ha nincs máshonnan.
3/7 anonim válasza:
En azért szedtem, mert nagyon sok halat ettem terhesség előtt, de végig émelyegtem a haltól közben.
4/7 anonim válasza:
Én a húsokat gyakorlatilag nem eszem meg ugy bo két hónapja. Ezért is szedek 1000mg os Omega 3 halolaj kapszulát de a dm-bol veszem. Eddig minden rendben velünk.
Üdv
20hkm
5/7 anonim válasza:
A femibion 2ben van. En sajnos alig szedem mert pocsek ize van es a hasam sincs jol tole. Artani biztos nem art.
6/7 anonim válasza:
En szedtem, annyi hogy nem azt a fajtat amit terhesseg elott. Elvileg terhesseg alatt olyan kell, aminek az EPA tartalma magas, a DHA alacsony. Vegul egy gyerekeknek valo kapszulat vettem.
7/7 anonim válasza:
A frmibion 400 tényleg tartalmaz,de rá van írva hogy a napi szükséglet felét csak.
Így szedem a femibiont,és mellé forever omega3-at.
Nekem doki mondta aforevert mert sok olyan készítmény van ami nem tisztán halolaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!