Mit lehet ilyenkor csinálni ha az apával szétmentünk és így már nem akar fizetni semmit?
Figyelt kérdés
24 hetes terhes vagyok és kiderült, hogy megcsalt a gyerek apja, én így nem akarok vele maradni. Azt mondta így, hogy nem maradok vele fizessek vissza mindent amit eddig a gyerekre költött pl. magnézium, benzinre pénz stb. Gondolom így ezután se fog semmit fizetni. Akkor mégis a kiságyat, pelenkát mindent majd én vegyek meg magamban, én fizessek csak a szülészorvosnak stb? Mit lehet ilyenkor tenni?2016. júl. 26. 13:41
11/13 anonim válasza:
Nem követelhet tőled pénzt, nehogy bármennyit is adj neki! Ráadásul övé is a gyerek, mért fizetnél neki vissza bármit is?
SZülés után gyerektartást kérj!
12/13 A kérdező kommentje:
De ha gyerektartást fizet akkor láthatja is, igaz? De ha nem fizet akkor nem?
2016. júl. 26. 16:44
13/13 anonim válasza:
kötelező fizetni és joga van látni. erről a jogáról csak ő mondhat le (van, amikor eltiltják, de az, h a benzinpénzen veszekszik a gyerek anyjával, még messze nem az a kategória)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!