Mekkora kismama nadrág?
Bevallom, én mikor próbáltam őket, ami akkor pont méretem volt, annál éreztem, hogy 2-3 hét és bizony nem fog annyit tágulni, amennyit én kényelmesnek éreznék, így akkor eggyel nagyobbat vettem, most a 32-ik 7-ben is kényelmes, de már érzem, hogy lesznek vele gondok a pocakom miatt, így akkor vettem egy 2 számmal nagyobbat, igaz, ez úgymond lazábban fog rajtam állni, de a pocakom abszolút nem fogja szorítani még augusztus végén sem.
Próbáltam praktikusság szerint venni, mivel hiába kéne mondjuk csípőben kisebb meg combban, ha nem nyúlik akkorát, hogy ne feszüljn a hasamon, ami igen szépen növekszik :)
34-ről indultam és még a 42-es is kényelmetlen volt a h&m-es nadrágok közül, mert még a combom is vizesedett.
15 kilóval zartam.
Nekem most ha lehül az idő, nincs mit felvennem :) minden szorít, 36-os méretből lettem 40-es, és az utolsó hetekben ez is szorit, de már nem veszek ujat. Szerintem ne most vedd meg, hanem probalj ha szuk es akkor is mar siman +1 el nagyobbat vegyel.
Nálam legalabbis igy alakult. Nem hiztam sokat de a hasam hatalmas. A csilim szeles lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!