Muszáj 3 hetente járnom a védőnőhöz?
Bocsi, én nem a kérdésre válaszolok. Én meg most fogok elkezdeni járni védőnőhöz, 16 hetes múltam és igazából semmi kedvem hozzá, csak hát muszáj.
Én is félek hogy milyen lesz hozzám. Nem mindenkinek vagyok a zsánere...
nem,egyáltalán nem muszáj menned hozzá egyszer sem.
4 pecsét kel a kiskönyvbe az anyaságihoz,de azt a nőgyógyász is adhatja.Ennyi.
Nekem most lett új védőnőm, fél idősen. Már a telefonban nagyon "zsizsegett", hogy akkor majd havonta találkozunk.
Júliusban voltam nála, és közöltem, hogy szeptember közepéig ne is számítson rám.
Szívhangot se engedtem neki nézni, mert utálom azt a készüléket, egyik védőnő egyszer irtó fájdalmat okozott vele, csak mert nem találta a szívhangot, úgy benyomta a hasamat.
Amíg mozog a babám, addig nyilván szívhangja is van, én ezt tök feleslegesnek tartom, amúgy is járok orvoshoz, és ha meg valami történik, az történhet szívhang figyelés után fél órával is...
Amúgy 9 év alatt a 9. védőnőm, szóval én tényleg csak a minimumot csinálom velük.
Évente státusz a gyerekeknek, ennyi.
Nem tudom máshol hogy van, mifelénk a 12 héttől 4-5 hetente kell menni, viszont a 30. Héttől heti rendszerességgel kell járni.
27 hkm
Véletlenül elküldtem.
Átmásolta az adatokat a kiskönyvbe. Igazából ezt én is meg tudtam volna csinálni,de a beutalók miatt muszáj volt mennem. A végén szívhangot is nézett, de sokszor mozgott, akkor nyilván él a magzat. Máskor meg nst után mentem, akkor meg nem volt értelme.
Ezt sosem értettem.
Mégis milyen probléma létezik a terhesség alatt, amit egy védőnő meg tud oldani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!