Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak beképzelem a terhesség...

Csak beképzelem a terhesség szerű tüneteket?

Figyelt kérdés

Nemrégen szakítottam a barátommal, utoljára egy hónapja voltunk együtt. Több mint két éve szedek fogamzásgátlót és sosem volt probléma. Az előző mensim is megjött, nem volt semmi furcsa de most kb 4 héttel az utolsó együttlét után a napokban elkezdtem érezni hogy érzékenyek a mellbimbóim és kicsit fájnak a melleim. A hasam aljában egy fura érzés van ha be akarom húzni mint amikor pisilni kell és próbálod behúzni de feszít.

Jó lenne ha csak azért fájnának mert még nőnek de a tini kort már rég elhagytam.. Tudom a nők sokmindent képesek maguknak bebeszélni, én is csak azért vagyok most tanácstalan mert közben már vége lett a kapcsolatunknak.

Ha mégis lenne valami azt a teszt 4 hét után kimutatná napközben is vagy csak reggeli vizeletből?

2016. júl. 25. 15:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Hat attol fugg hogy mikor kellett volna megjönnie?
2016. júl. 25. 15:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy kimutatná, ha már meg kellene jönnie. Mennyit késik a mensesed?
2016. júl. 25. 15:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Fennt írtam, hogy megjött (júli.8.)előtte egy másfél héttel voltunk együtt. Mensi alatt nem éreztem semmi szokatlant de most két és fél héttel utána meg jelentkezett ez a mellfeszülés, alhasi fájdalom és nem annyira tudom hova rakni az érzést, még nem volt ilyen..
2016. júl. 25. 15:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a peteeresedet érzed, mert akkor ezek szerint annak lenne most az ideje es megmagyarazza a tüneteket.

Esetleg csinalj egy tesztet, ha valamiert lenne baba, mar mutatná.

2016. júl. 25. 17:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát én sehol fent nem látom, hogy megjött júli 8-án. Na mindegy. Ha már késik, akkor tesztelj, az a biztos, habár az sem biztos. Ezek a korai tünetek be tudnak ám csapni csúnyán.
2016. júl. 25. 18:27
 6/6 A kérdező kommentje:

Tudom, dátumot a kérdéshez nem írtam azért tettem most oda komiba zárójelben :)

Köszönöm a válaszokat azért még várok picit lehet csak a peteérés vagy valami más kicsit stresszesebb időszakban vagyok.

2016. júl. 25. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!