Csak beképzelem a terhesség szerű tüneteket?
Nemrégen szakítottam a barátommal, utoljára egy hónapja voltunk együtt. Több mint két éve szedek fogamzásgátlót és sosem volt probléma. Az előző mensim is megjött, nem volt semmi furcsa de most kb 4 héttel az utolsó együttlét után a napokban elkezdtem érezni hogy érzékenyek a mellbimbóim és kicsit fájnak a melleim. A hasam aljában egy fura érzés van ha be akarom húzni mint amikor pisilni kell és próbálod behúzni de feszít.
Jó lenne ha csak azért fájnának mert még nőnek de a tini kort már rég elhagytam.. Tudom a nők sokmindent képesek maguknak bebeszélni, én is csak azért vagyok most tanácstalan mert közben már vége lett a kapcsolatunknak.
Ha mégis lenne valami azt a teszt 4 hét után kimutatná napközben is vagy csak reggeli vizeletből?
Lehet, hogy a peteeresedet érzed, mert akkor ezek szerint annak lenne most az ideje es megmagyarazza a tüneteket.
Esetleg csinalj egy tesztet, ha valamiert lenne baba, mar mutatná.
Tudom, dátumot a kérdéshez nem írtam azért tettem most oda komiba zárójelben :)
Köszönöm a válaszokat azért még várok picit lehet csak a peteérés vagy valami más kicsit stresszesebb időszakban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!