Terhesség, vagy csak beképzelem?
Megszakított közösülés volt a párommal, de a menstruációm már kb. 10 napja késik. A pocim fáj, hányinger, néha-néha egy-egy nyilalás a petefészek környékén, és a mindjárt megjön érzés... Csináltam tesztet (nem reggel), negatív lett, de pár óra után vettem észre, h ott lett egy másik csíkocska is. A teszt tájékoztatójában viszont az szerepel, hogy az idő utáni csík nem érvényes..
Mindenki azt mondja, hogy csak beképzelem, de én érzem, hogy nem... vagy csak megbolondultam?
Szerintem csinál egy tesztet reggeli vizeletből is.
Itt senki nem tudja megmondani neked, h terhes vagy-e...
Reggeli elsőből kell tesztelni, és kiderül. Napközben híg a vizelet hozzá, főleg a terhesség elején.
Ha bizonytalan vagy, töltsd fel a teszt fényképét és válaszolnak rá mások, hogy beképzeled vagy sem.
Elméletileg nem kizárt a terhesség.
igen megszakitott közösülésnél lehet terhesség.
mindenképpen reggeli vizeletből csinálj tesztet és az időn belül kell leolvasni amit ir a tájékoztató, ez utáni eredmény hamis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!