Mit csináljak? Iszonyatos álmosság hat hetes terhesen?
Kb egy hete kezdődött ez az iszonyatos fáradtság. Szinte alig tudom ellátni a háztartással kapcsolatos feladatokat (jelenleg szabadságon vagyok, így dolgoznom nem kell most).
Iszonyatosan fáradt vagyok. Délelőttönként is alszok kb egy órát és délután is. Egyszerűen alig tudok felkelni az ágyból. Ez normális? Meddig tart ez általában? Hogy fogok tudni így dolgozni majd?
Hat ez mindenkinek más és más😊
Nalam is az volt hogy reggel alig tudtam felkelni, majd du-n 4-5 tájékán meg alig tudtam nyitva tartani a szemem. Este 8ig voltam hitelesítve mivel Legkésőbb negyed 9kor mar ágyban kellett lennem m leesett a fejem. Azt hiszem ugy a harmadik honap végére lett jobb. Mostmar azért ilyen nincs, sőt... De mult hét óta érzem őt, viszont pl ma olyan aktív h nem tudok tőle aludni és pihenni, mivel még nagyon szokatlan... Na hat mindig lesz valami sztem a 9honap alatt, uh készülj 😁
Üdv
20hkm
Ó, én felsővezetői asszisztensként dolgoztam, ahol elég ciki tévedni. Az első trimeszterben nem egyszer volt, hogy a főnököm behívott, elmondta, hogy mit szeretne. Kimentem, leültem, felálltam, visszamentem, hogy oké, hoztam papírt, tollat, fussunk neki még egyszer, mert két perc alatt felejtettem el mindent.
Kávéztam és jegyzeteltem, annyira kóma voltam hetekig.
Én még 16 hetesen is folyton álmos vagyok. Teljesen normális, ne aggódj. :)
Nekem szerencsém van, mert a munkaköröm miatt már táppénzen vagyok. Nem tudom hogy bírnám ki ha dolgoznom kéne.
Normális, nyugi. Mi most töltöttük a 9 hetet.
Nálam is kb hatodik héttöl kezdódött a nagy fáradság. Nincs mit tenni, csak ki kell birni, majd magátol elmúlik. Nekem most kezdett egy kicsit javulni a helyzett. Szerencssére a rosszul lét se volt olyan vészes igy amikor csak tehettem mindig pihentem, aludtam, a tennivalók pedig megvártak. Boldog babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!